Szerintetek az normális ha a GPU és a CPU 54 celsius fokra
fel megy játék közben a hdd pedig 40re?
Figyelt kérdés
A world of tanks nevezetű játék közben azt vettem észre ebben a nagy kánikulába hogy most nem rég egy olyan 10 perce hogy hangosabb a gép mondom mivan meg nézem SpeedFan al hogy nem e meleg erre GPU előtt 1 tűz jel volt ami 54 fokos volt akkor a cpu pedig 51 lehetséges hogy a nagy kánikula miatt megy fel ennyire ??? mert eddig nem volt ennyire meleg idebent ....... most GPU 42 tő fokos cpu 36 hdd 36 jah és hozzá teszem 3 venti van a gépbe + a gép oldala le van szerelve hogy szellőzzön .
2013. júl. 28. 23:33
1/6 A kérdező kommentje:
a gépem .
Alaplap: P5KPL-AM motherboard
Cpu: intel core duo e 5300 2x 2,6 ghz
Vidi kártya : Nvidia Geforce 9600GT
Memória. 2gb
Winchester:WDC 500GB 64mb cache
Op rendszer. Windows 7 Ultimate N
lehetséges hogy az a gond hogy Nincs elég ramom ? mert szerettem volna bele vásárolni de kicseszett drága ebbe az alaplapba a ram :S
2013. júl. 28. 23:36
2/6 levis56 válasza:
Jók ezek az adatok ,terhelésnél normális hogy feljebb megy a hő,akkor parázz ha hetven fokot átlépi tartósan de ha megnyugtat akkor pasztázd újra a procit.
2013. júl. 28. 23:48
3/6 anonim válasza:
Nyugi csak a melegtől van hisz ilyenkor a lakásban is van majd 30 vagy még ennél több celsius. Pl. nálam 30 fok van a lakásban így az alaplapom 33, a CPU-m 47 fokos, de game közben felmehet 57-ig is, a GPU-m pedig 45 és game közben megemelkedhet 47 fokra is. A HDD meg 44 fokos.
2013. júl. 28. 23:52
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm az információkat :) akkor nem aggódom csak most 1 szőr hallom 4 év alatt ilyennek a gépet :) majd újra pasztáztatom valakivel Procit még nem pasztáztam :S köszönöm még 1x
2013. júl. 29. 00:02
5/6 Lajos54 válasza:
Ha az a bizonyos három venti megfelelően van beszerelve, akkor kár levenni a gép oldalát. A normálisan megtervezett gépházban úgynevezett légutak, légcsatornák vannak. Ezek segítségével hűtik a ventilátorok, amit kell, illetve eltávolítják, kifújják a meleg levegőt a házból.
Ha leszeded az oldallapot, megszünteted ezeket a légcsatornákat, a ventilátorok össze-vissza fújják a levegőt, lehet, hogy inkább melegítve azt, amit hűteni kellene.
2013. júl. 29. 11:30
6/6 A kérdező kommentje:
Igaz :) most olyan bajom van hogy anyum gépe 3-10 perc után elkezd csipogni de 1 jó ideje ezt csinálja most meg néztem és a cpu hő fok a speed fan szerinte 79-82 celsius fokos o.O ilyenkor már szét kéne hogy főljön 1gb ram van benne és win 7 lehet érdemesebb lenne Xp-t rá rakni :S
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!