Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Van-e normális túlélős játék?

Karakter222 kérdése:

Van-e normális túlélős játék?

Figyelt kérdés

Olyan túlélős játékot keresek ami:

-First Person

-Nem zombik ellen vagy egyéb szörnyek ellen kell harcolni

-Kell enni,inni esetleg aludni

-Rosszabb gépen is elfusson

-Ne legyen túlzottan bugos

Ami még jó lehet:

-Íj

-Nappal/Éjszaka váltakozás

-Építkezés

2013. ápr. 20. 16:00
1 2
 1/11 Komplikato ***** válasza:

Hű, de jó kérdés, elmentem mert érdekel, hátha lesz válasz. :)

Anno az első igazi 3D FPS nézetes játék nem a Quake volt, hanem volt egy francia kaland játék. Egy fazonnal lezuhansz egy ismeretlen bolygóra Ott kellett kaját, innivalót szerezni, ruházkodni, ha beteg lettél vagy megfáztál és nem szereztél valamit rá, akkor belehaltál, stb. De az szerintem max. DOS emulátorral menne vagy sem, csak francia és angol verzióban volt és biztos rondának tűnne, meg béna irányításnak, akkor még nem volt általános WASD + egér.

2013. ápr. 20. 16:43
 2/11 anonim ***** válasza:
Slient hill-t nézd meg, az túlélős szerep, amire te gondolsz, az inkább a kaland kategóriába tartozik...
2013. ápr. 20. 16:47
 3/11 A kérdező kommentje:

Még egy ami szükséges:

-NE legyen horror

2013. ápr. 20. 16:59
 4/11 Mészáros Benjamin ***** válasza:
Minecraft!A szörnyeket ki lehet kapcsolni ha nagyon zavarnak.Szerintem hallotál már róla.Ha nem akkor irj és egy egész regényt írok majd neked róla.A lényege a túléllés és erre épül az egész játék.Ha rákeresel maga a játék rossznak tűnhet de ha kipróbàllod azt garantáltan tudom ajánlani hogy tetszeni fog.Reméllem tudtam segítteni :)
2013. ápr. 21. 21:00
 5/11 A kérdező kommentje:
Beta 1.2 óta játszok,de igazából már unom.Meg amúgyis ki nem ismeri?
2013. ápr. 22. 19:21
 6/11 anonim válasza:
Far Cry 2
2013. máj. 1. 20:02
 7/11 anonim válasza:
stalker,fallout3
2013. szept. 30. 02:47
 8/11 A kérdező kommentje:
Kösz a tippeket, de olyan kéne ami ténylegesen a túlélésen alapul és nem a nagybani lövöldözésekről
2013. okt. 21. 21:41
 9/11 anonim válasza:

Ha még aktuális a kérdés: This War of Mine

Annyi hogy nem first person és van egy minimális gépigénye a grafikus kártya terén.

2015. jan. 13. 22:44
 10/11 edmoon válasza:
stranded 2 van belöle magyar verzió is:de irhatnátok még 1-2 jó tulélős játékot mert eddig csak a minecraft a stranded volt ilyen :D
2015. jan. 17. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!