Büntetnek érte?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Ha a gépet lefoglalja a rendőrség de minden program free rajta. Csak az op rendszer van slmgr -rearm parancsal van használva azért büntetnek?Ahogy olvasom az legális dolog. Ti mit tudtok róla?
2013. júl. 24. 19:28
1 2
 11/15 Lajos54 ***** válasza:

Mint már céloztam rá, ez az éppen érintett rendőrök hozzáértésétől (is) függ. Mivel a Windowsod tulajdonképpen próbaverzió (hozzáértő személy ezt ki is tudja deríteni), az nem szabálytalan. Hogy hány napig tart a próbaverzió használati ideje, az egy másik dolog.

Viszont azt nem érintetted, hogy miért foglalná le a rendőrség a gépet?

A csempészésre használt autót is lefoglalják...

2013. júl. 25. 19:59
 12/15 anonim ***** válasza:

"A rendőrségen (tisztelet a kivételnek) "

Nincs kivétel, analfabéta kékek.

2013. júl. 25. 20:06
 13/15 A kérdező kommentje:
Zaklatásal lettem fész miatt megyanúsítva ami nem áll meg. Azt nem tudom minek kell ehez a gépem de gondolom úgy voltak vele hogy ha azzal nem is de szerző joggal meg tudnak fogni. Mert egyszer már volt gondom bektőle. De most elméletileg jogtiszta a gép csak slmgr parancsot használtam. Ezért akarom tudni amit.
2013. júl. 25. 20:39
 14/15 anonim ***** válasza:

"de gondolom úgy voltak vele hogy ha azzal nem is de szerző joggal meg tudnak fogni. "

pontosan..

Amúgy ügyvéded nem volt?

Csak mert a zaklatás nem jogalapja a házkutatásnak, sem a PC lefoglalásának, panaszt kellett volna tenni.

2013. júl. 25. 21:05
 15/15 A kérdező kommentje:
Ügyvédre nekem nem telik. Panasznak meg sok értelmét nem látom. Úgy is kihozzák az igazukat.
2013. júl. 25. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!