Közoktatásos BKV diákbérletet kaptam a pénztárnál, de felsőoktatásost kéne használnom. Büntetnek érte, ha ezt használom?
Figyelt kérdés
Siettem, csak azt mondtam, hogy diákbérletet kérek. Mivel nem nézek ki 18 fölöttinek, közoktatásos változatot kaptam. De nem vettem észre, csak órákkal később.
A diákigazolvány számát még nem írtam rá.
Megbüntethetnek érte, ha ráírom a számot és ezt használom?
Egyértelmű, hogy a diákom kék, de a bérlet nem felsőoktatásos: nem passzolnak. Ilyenkor mi van?
Visszacserélik, ingyen?
Nem lenne jó magyarázkodni az ellenőröknek, hogy ígymegúgy. :/
2013. jan. 7. 18:58
1/5 anonim válasza:
BKV diákbérlet főiskolás/középiskolás/általános iskolás egyben
2/5 A kérdező kommentje:
Én is így tudtam, de január 1-jétől megváltozott. Ugyanúgy néznek ki, ugyanannyiba kerülnek, de van külön közoktatásban és felsőoktatásban résztvevőknek. :/
2013. jan. 7. 19:04
3/5 anonim válasza:
Upsz, tényleg :D Akkor ne írj rá semmit, cseréld ki, amint tudod.
4/5 anonim válasza:
semmi, sztem még nem kötnek bele amíg ugyan az az áruk.. azért is szedték ketté, hogy lehessen játszani az árakkal
5/5 darujev válasza:
2013 június 30-ig csak figyelmeztetnek az ellenőrök, utána már pótdíjaznak. Szóval nyugalom, az első honapokban nem történik semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!