Ha ez buszsofőr azt gyanítja, hogy jogtalanul beszem ogénybe a diákbérletet, miért nem kérdezi meg, vagy kéri el, ahelyett, hogy flegmázik, meg szemétkedik?
Valószínűleg ez az oka, mert mondta neki egy másik sofőr, aki utál és mellettünk lakik..
De nem is biztos,hogy ez, de úgy viselkedik velem, mint egy kutyával...
Alapból úgy adták ko a tanulóbérletet, hogy elkérték.
Plusz ahpzeg, hogy mennyi órám van egyetemen, vagy merre megyek, semmi köze, ha veszek jegyet, vagy van az iskola és a lakhelyem között bérlet.
De ne bunkózzon, meg odahallatszik, hogy szapul egy utasnak...
Mert nem kellene kérnie, neked kellene kérés nélkül mutatni az igazolványt a bérlettel együtt!
"A megváltott és a kezelt jegyeket, illetve a bérletigazolványt és a bérletszelvényt vagy utazási
igazolványt/igazolást, valamint a kedvezményes jegy vagy bérlet váltására és a díjmentes
utazásra jogosító okmányt a jegyellenőrzésre jogosult személy részére fel kell mutatni, kérésre
át kell adni. "
Írtam már.
Ha zaklat: NANE.
Ha szabálytalan: szolgáltató.
Ne ide írogasd ki az újabb problémákat, hanem oldd meg.
Az ellenőrnek igen, de a buszsofőrnek mindenki, kivétel nélkül csak a bérletet mutatja fel.
Akkor szólhatna, hogy "diál nálad", egyébként jegyhez szokták kérni, bérlethez nem lell felmutatni...
Szerintetek használna ha beszélnék vele, mármimt nem ezzel, hanem amelyik zaklat, meg ilyeneket mond a kollégáknak... Mert ez munkahel, nem a volánt kihasználva zaklatunk, meg figyelgetünk, feketetítünk be valakiz
NANE persze. Milyen okbóp?
Jó.
Nem trollkodom...
De egyébként akkor az nem használ, ha írok neki és befenyítem, hogy jelentem a Volánnak, meg fel lesz jelentve?
Nagyon elegem van... De mindenképpen felhívom őket is.
Neked van valami a fejedben, jesszus...
Mai eset volt, nem tudtam volna máskor kiírni. De szupi kis áldozathibáztatás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!