A wifi router adatait hogy lehet USB-kulcsra menteni windows 7 rendszeren?
Figyelt kérdés
2013. júl. 17. 23:26
1/3 P.O.C. válasza:
Ha ez alatt a Wi-Fi router beállításait érted, az nem operációs rendszer függő, hanem router függő.
Felmész a webes felületére, és ha látsz ilyet, hogy "backup" "restore", akkor szerencséd van.
2/3 A kérdező kommentje:
Aha de a laptopomat állítottam be routernek, tehát a kábel csatlakozik a gépbe és egy programmal routert csináltam belőle és ennek a routernek az adatait szeretném menteni egy pendrive-ra.
2013. júl. 18. 14:38
3/3 P.O.C. válasza:
Akkor abba a programba kell körülnézni. Ha nincs benne ilyen opció, akkor sorry.
Másrészről már 3-4 ezer körül vehetsz Wi-Fi router -t, szerintem sokkal gazdaságosabb, mintha a gépedet koptatnád vele, növelve ezzel a háztartás fogyasztását is..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!