Toshiba C855-1UM probléma. Mi lehet?
Vettem nemrég használtan egy, a címben laptopot, de ugye erre gyárilag nincs oprendszer telepítve, így próba rendszerrel adták (Win7). Minden tökéletes volt, amíg pár nap múlva a képembe nem tolta óránként, hogy aktiváljam, de erre számítottam is, csak idegesített. Ezért újratelepítettem (saját, de nem gyári), de formáztam lemezt, hogy ne legyen rajta semmi felesleges. Telepítés megvolt, azonban hiába Win7 Professional ment rá, Basicnak érzékelte. Se Aero, se semmi egyéb. Driverek felkúsztak, addig használt játék (DiRT 3) szintén, majd indít... ez, meg az a .dll fájl hiányzik. Másik játéknál megint másik .dll. Ma már odáig jutottam, hogy semmit sem futtat.
Eddig asztali gépem volt, ott csak újrahúztam és minden ment magától. Itt mit csesztem el ennyire? Recovery menü hála az égnek nincs, mert miért is lenne...
Mit tudnék vele kezdeni, hogy ismét 100%-ban tudjam használni?
Te csodálkozol, hogy a lopott windows sz.r és még én vagyok a faék?! :D Meg édesapád. Annyi eszed sincs, hogy lelopj egy másikat a netről, mire vagy olyan büszke?..mozdítanál meg egy követ legalább.
Idiot
Ki esett a torkodnak, te sötétlajos?
"Gyári win 7 lemezről bebootolsz, formázol mindent és felteszed.
A válaszíró 65%-ban hasznos válaszokat ad.
# 1/13 ma 12:25 Privát üzenet Ez a te válaszod."
Ez volt a válaszom, te meg tovább értetlenkedsz, meg árakkal dobálózol, ahelyett, hogy rákeresnél.
Jár a szád.
A keze meg nem, ezért tartasz ott, ahol...
Ne firtasd már az intelligenciám, légyszives, mikor keresni sem tudsz a neten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!