Hogyan oldanátok meg a zenét? Házibuli.
Figyelt kérdés
Van három laptop, ezekből kettőt tudunk összekapcsolni az lcd-led tv-vel, van egy nem olyan erős, de elég jól szóló hangszórónk, lenne mikrofon karaokéhez, és arra gondoltam, hogy diszkófényt mivel nincs lézerünk meg semmi másunk sem meg lehetne csinálni egy villogó youtubeos videóval (vannak direkt ilyenek nemtom műkszik e mondjuk :D). Szeretnénk karaokezni, értelemszerűenn nagy képernyőn, az egyik gépen mehet a fény, a harmadik esetleg meg felválthatja az "első"t . Illetve az lenne a kérdésemhogy ha a TVre rákapcsolom a gépet, akkor a hangszórót hová, hogy a legerősebben leghangosabban szóljon? Minek a hangján fog megszólalni, a gépén? Mert a TV elég hangos és az is jól szól, h tudom megoldani h a "gép hangja azon jöjjön ki?" Na elég zavaros ez az egész......lényeg: van gép, van tévé, van hangszóró, van mikrofon. Ha te csinálnád hogy lenne?:D:D:D:DD2013. jún. 13. 00:12
1/1 anonim válasza:
Ha én csinálnám megfognám a 800W-os PA énekhangszórómat és rádugbám a Yamaha zenekari keverőmre, amibe bedugnám a mikrofont, illetve kérnék ismerőstől pár diszkófényt.
Na én így csinálnám.Tv, meg max szövegnek a karaokihoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!