Hogyan oldanátok meg egy problémát, úgy általánosságban? Milyen módszerekkel?
1. Olyan dolgok javításával alapból nem foglalkozok, amik más gépen sem mennek.. ilyenkor leszedek egy általam ismert és használt verziót, vagy csak egyszerűen egy másikat. (Ha 2 vagy 3 különböző verzióból egyik sem megy, akkor a gépben van a baj -> 2-es pont)
2. Újratelepítés, teljes törléssel előtte. (Program Files mappa, esetleg Common Files mappa, és Application Data mappák!)
3. Ha a hiba még mindig megvan, akkor a telepített szoftverekben lesz a hiba.
3.1...pl. .NET Framework, meghajtóprogramok vagy akármi... a Dreamweaver egyiket sem használja, így marad az op.rendszer újratelepítése...
3.2. a programhoz szükséges többi program, programozási könyvtár (DLL fájlok) ellenőrzése... (pl. sfc /SCANNOW parancs a win fájljaihoz, a többit pedig manuálisan...)
4. Feladom és leszedek egy portable verziót, amik általában egyből működnek, telepítés nélkül is. :)
Én így szoktam, de ilyenből nincs általános leírás, hogy hogyan hárítsunk el hibát... szóval én sem így szoktam minden esetben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!