Milyen módszerekkel lehet hozzáférni más ímélezéséhez?
Gyerekek aki tud valami trükköket, biztos vágjátok akik ebben jártasak vagytok, jólenne ha leírná mert olyan érzésem van mintha a levelezésemet 1 tag figyelné.
Vagy tiszta véletlen hogy olyan dolgokat tud amit csak 1 személynek írtam????????
Véletlenek egybeesése lenne??? Eszem megáll----------
Tudhatja a belépési kódot azét akivel irogatok ???
Ha másnál belépsz akkor megeshet hogy lementi a jelszavad a böngészője és onnantól be tudhat lépni.
"Trükköket" nem ad senki, viszont megoldás lehet ha lecseréled a jelszavaidat amik a mailhez kapcsolódnak, esetleg beállítasz újabb mail-címet amire jelszóemlékeztetőt küldhetsz. Illetve egy vírusírtás sem árt a gépen, meg egyéb hasonló programokat lefuttatni, illetve kell egy jól beállított tűzfal.
Az enyémet nem tudja senki meg máshol se lépegettem be soha csak erről.
Bakker de a jány akivel irogatok más gépet is szokott használni azt a rohadt élet......
Tesója beléphetett beleolvashatott???????
Menten elhalok!!!
Azt én nemtom mi a kódja neki lehet a beceneve oszt akkor tényleg nem nehéz kitalálni. :-DD
Amaz szarságokra meg amiket irtatok köpni se tudok.
Ott a gépe hever valahol és akkor mit csinál HATTAK vele?????
Lassan mert tök hülye vagyok ezekhez......... :-DD
Srácok az a kérdés akkor......
Ha csinál új címet új bonyolult kóddal akkor meg e lehet nyugodni????
Nem mi?????????? :-OOOOO
Vagy most akkor mit csináljon???????
Megkérdezem fogadott e a gyanus figurától vlm cuccot a gépre........
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!