Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » OKJ Rendszergazda hálózatterve...

OKJ Rendszergazda hálózattervezői képzés ér valamit a munkaerőpiacon?

Figyelt kérdés

Ilyen végzettségem van. Kismillió helyre beadtam az életrajzot, vagy semmi visszajelzés, vagy azt kérdezik mennyi gyakorlatom van? Mivel most végeztem el a képzést, mégis mennyi gyakorlatom lenne?

A másik kedvenc kérdés: milyen nyelveken tudok programozni? Semmilyeneken értelemszerűen, hiszen ez már túlmegy egy rendszergazdától elvárható szinten. Ha tudnék programozni, nem rendszergazda lennék, hanem programozó ugyebár. És nem a rendszergazdai papíromat lobogtatnám álláskereséskor.

2013. ápr. 29. 12:38
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

mondjuk arra kíváncsi lennék ha egy-két nyelven "belépőszinten" megtanulnék programozni akkor az okj mellett ez mit érne?

sztem semmit. ugyanúgy nem kellenék, max elvernék egy csomó időt pénzt a semmire. semmi=az eredményt tekintve

2013. ápr. 29. 13:41
 12/18 anonim ***** válasza:

Milyen pénzt akarsz elverni programozási nyelv tanulására?

Fogod az internetet és olvasod, gyakorlod a leírtakat, ennyi kell hozzá, nem pénz. Pénzért soha nem lehetett tudást venni.

Az idődet meg annyira ne sajnáld már. Munkanélküli vagy, egész nap döglesz, férjen már bele napi 1-2 óra a karriered érdekében.

2013. ápr. 29. 14:50
 13/18 A kérdező kommentje:

hol is irtam h munkanelkuli vagyok? idezd mar be ha kerhetem!

azt irtam allast keresek okj rendszergazdaival. ennyi!

hm madaarkam fejtsd mar ezt ki?

koszonom

2013. ápr. 29. 15:40
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igazi főnyeremény leszel a cégeknek ilyen kedves, pozitív személyiséggel :) Kapkodni fognak utánad.
2013. ápr. 29. 17:02
 15/18 A kérdező kommentje:

nem tökmindegy miért NEM kapkodnak utánam?

ez Magyarország. Ha sovány vagyok kövér kell ha kövér vagyok sovány kell, ha szőke vagyok barna kell, ha barna vagyok szőke kell.

Ha van sapka az a baj ha nincs sapka az a baj.

Tökmindegy, csak rá lehessen fogni vmire miért nem kellek. Mert az igaza mégse mondhatják. Hogy hangozna hogy "te megfelelnél, de hát a főnök haverjának kell az állás, aki ugyan nem rendelkezik a megfelelő végzettséggel, sőt tán a nyolc elemivel se mindegy, hát ő a főnök haverja-őt vesszük fel. majd más elvégzi helyette a melót túlórában ingyen, ő meg ott ül a székben és pasziánszozik".

Hát ez hogy hangozna már?

de (nem) mellesleg: a kérdésre NEM kaptam válasz. Hol is írtam hogy munkanélküli vagyok?

várom az idézetet!

Köszönöm

>>>

Kapkodni fognak utánad.

2013. ápr. 29. 18:44
 16/18 anonim ***** válasza:

Azért ezzel nem értek egyet. Magyarországos is lehet állást találni.

Én programtervező informatikus szakon vagyok utolsó éves hallgató. Amikkel képben vagyok:

Programozás: scriptek, oop nyelvek(c++; c#), C, Webprogramozói nyelvek(HTML,PHP-SQL). Mindenhez van külön referenciám, szabadidőmben általában programozok mert imádom, és rengetek weblapot és programot csináltam már, amit felmutathatok referenciaként.

Ezenkívül kpben vagyok a windowsos hálózatokkal (Winserver 2008) + Linux szerverekkel ( debian + iptables )

Photoshop használata ( felkérésre webdesign + plagkátokat terveztem , hogy legyen miből élnem egyetem alatt )

Még így, hogy nincsen diplomám, rengeteg helyről visszaigazoltak, jelenleg rendszergazda vagyok egy közép nagy vállalkozásnál + kérésekre weboldalakat továbbra is feljesztek.

Így kapot havi ~ 16 nettót.

Én ha azt vesszük csak egy érettségim van!

Ja a nyelvtudást nem írtam, középfokú angollal és alapfokú némettel rendelkezem, mind a kettőt saját épnzből hoztam össze.

Lehet találni munkát. Csak akarni kell, és tenni érte. De keményen.

2013. máj. 15. 11:49
 17/18 anonim ***** válasza:

Előző vagyok, elnézést a sok elgépelésért.

/* fizetésem 160.000 nettó */

2013. máj. 15. 11:50
 18/18 anonim ***** válasza:

De ebben is ez a kulcsszó: "Én programtervező informatikus szakon vagyok utolsó éves hallgató."

Vagyis 2 évet már lehúztál szervezett keretek között. :)

2013. máj. 15. 12:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!