Mennyi időnként dobnak piacra új macbook pro-kat?
Mi számít neked újnak?
Friss új modell már elég régen jelent meg. Legutóbb a retinás ami teljesen új. Az 2012-ben jelent meg nyáron.
2013. febr. 1. 00:29
2/13 A kérdező kommentje:
Igen tudom! Ezért kérdezem, hogy mennyi időnként dobnak ki újat? Mikorra várható a következő! Vagy a retinás és az előző modell között mennyi idő telt el? Köszönöm!
Ezt csak az Apple tudja, hogy mikor készítenek új generációt. Erről a retinásról semmi előzetes hír nem volt ezt csak úgy "egyszerűen" bejelentették az aktuális termékbemutatón. Az, hogy az mikor van azt megintcsak nem tudni. Ami eddig "biztos" volt az az őszi iPhone bemutató, de már ez sem biztos, és a tavaszi iPad. A többi bemutatót meg csak úgy bejelentik ha jól tudom 2 héttel korábban.
Mostanában meg pláne nem lehet megmondani, mert nagyon úgy tűnik, hogy változnak a termék frissítések időközei a pletykák szerint.
Van egy MacTracker nevű program abban minden lényeges infót megtalálsz, hogy melyik modellt mikor adták ki, milyen specifikációval stb.
2013. febr. 1. 02:30
4/13 A kérdező kommentje:
5/13 A kérdező kommentje:
Amúgy van valami feltételezésed, hogy mit fognak újítani macbook téren? Tudom, hogy nem könnyű kérdés és csak feltételezni lehet, de én meghallgatnám :P
Nincs. Nem ez a fő termék így még pletykálni sem szoktak róla. Esetleg szénszálas háza lesz eddig ez nem valósult meg.
Most a MacPro-t illene már frissíteni abból lesz idén új.
iPhone-ról bezzeg van bőven találgatás.
2013. febr. 1. 12:32
Dehogy nincs! Több blogot kéne olvasnod :D Amúgy a Retinásat is megmondták előre csak nem tudták, hogy mikor lesz, nyáron vagy ősz elején (de többen azt mondták, hogy nyáron és igazuk lett). A MBP-k szerintem kapnak egy alap frissítést és lehet, hogy ki fogják nyírni a nem retinás pro-kat. Az Air-nél lehet, hogy lesz retina, de ez nem teljsen biztos, mert lehet hogy nem tudjkák megoldani, hogy olyan vékony legyen. A iMac is valószínüleg kap egy retinát egy-két éven belül. (a macbook frissítés nyárra várják az elemzők)
2013. febr. 1. 13:42
8/13 A kérdező kommentje:
Köszi! az már jó hogyha az összes macbook retinás lesz! remélhetőleg már mindegyiket ssd-vel fogják adni, mert azt is illene már, ha már frissítenek! váltani szeretnék pc-ről mac-re nekem a 13-as mac-ek tetszenek, de jelenleg nem éri meg annyira a váltást, mert jobb a mostani asus laptopom mint a 13-as mac. Tudom hogy nem minden a hardver de tényleg jobb! Egy két éven belül csak kijönnek a frissítettek azt már tuti megéri megvenni!
Én ajánlhatom neked a 15"-os retinát, de ha olyat veszel szerintem megérné megvárni egy frissítést, mert már mindjárt itt lesz (remélhetőleg kap egy GT670m-et, több SSD-t és erősebb procit). Nekem ez van és nagyon szeretem és játékra is használható. (a tejesítménye jobb, mint egy alienware m14X-nek, ami gamer gép)
2013. febr. 1. 15:26
10/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszodat! Hát igen mindenképp megvárom a frissítést! most nekem egy geforce 610m van a laptopomban 2gb memóriával, és visz minden játékot, persze van ahol kell a kompromisszum de egy laptophoz jó! Úgyhogy képzelem milyen lehet a 650 ;-) Sajnos nagyon drága, de tudom hogy megéri az árát! Abban bízok hogy ebben az árban lesz majd a következő generáció de még többet adnak azért a pénzért hisz a technológia változik! Elég sokat konvertálok feliratot égetek és ugye ez időigényes és leterheli a procit, főleg fotózni is szeretek és egy gyors gép kell és tudtommal ebben nagyon jók a mac-ek! A mostanival sincs nagy baj, igaz néha gondolkodik.. nem keveset (pedig i5 2450m) no de a stabilitás a fő baj a windowsal!
Kapcsolódó kérdések: