MacBook Air 2012 13" tapasztalat?
A MacBook Air gépeknél az elsődleges szempont mindig is a lehető legnagyobb mobilitás és hogy bírja a mindennapi gyűrődést. Ha neked valóban arra van szükséged hogy bárhol bármikor előkapd a gépet, és nagyjából 3 másodperc alatt használatra kész legyen, akkor kitűnő választás és nem fogsz benne csalódni. Összességében egy olyan gép amit az Apple-től el lehet várni egy ilyen kategóriában.
Ami a hátránya (szerintem). Nem szerelhető. A ramok és a háttértár forrasztva van az alaplapra (a helyspórolás végett) így tulajdonképpen sehogy nem lehet bővíteni hardverügyileg később a gépet. De még mindig kitartok amellett hogyha neked azok az igényeid amiket fent felsoroltam akkor kitűnő választás.
Ha esetleg kis komprumisszumot szeretnél kötni a baromi vékony forma, és kis súlyban akkor ajánlanám a macbook pro-t. Ezt a későbbiekben lehet még bővíteni ram egy háttértár ügyileg egyaránt.
Azon gondolkodtam, mit kezdesz a tapasztalatokkal. Ha valakinek tetszik, örülsz, ha nem tetszik: "lebeszélni nem tud róla senki".
Tulajdonképpen minek a tapasztalat? :)
Utosló előtti: Köszi, még nem döntöttem el hogy MBP vagy MBA, még gondolkozok...
Utolsó: Jogos :). Apple-ről nem tudsz lebeszélni, De az Air-ről igen, hogy pl ne Airt hanem Prot vegyél mert az...
Szia!
Kiírtam egy kérdést, de hátha tudsz rá válaszolni nekem.
Én is Mac Air 13- at szeretnék, csak azt nem tudom, hogy ha nincs benne cd meghajtó, akkor hogy tudom a cdimet az iPodra, iPhonera feltenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!