Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Tényleg megéri macbook air-t...

Tényleg megéri macbook air-t venni, vagy azt csak a sznobok veszik?

Figyelt kérdés
vagy ilyen árért akkor már inkább érdemes egy másik, egy jobb laptopot/notebookot venni? ha igen, milyet?
2013. jan. 19. 14:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
38%
98%ban csak a gazdag anyuszoknyája és apu fizetése mögé bújó suttyó szonobok veszik :D
2013. jan. 19. 14:23
 2/11 anonim ***** válasza:
20%

anycíí apucka vegyélnekem macbook air-t

igen csak a sznobok

2013. jan. 19. 14:27
 3/11 anonim ***** válasza:
25%

Minden apple termék túlárazott és csak sznobfaktora van.

Vegyél egy jó erős laptopot, dobsz rá egy Debian-t és lesz egy bivaly erős, stabil géped töredékért...

2013. jan. 19. 14:28
 4/11 anonim ***** válasza:

Hát, az árának az egyik nagy oka a behozatal is. Ugyanis kint Amerikában qrva olcsók az Apple termékek, azért van mindenkinek az. Az op rendszere elvileg nagyon felhasználóbarát, és vírus sincs MÉG rá, ha igaz... azért írok így, mert én is csak a hallottak alapján írok.

De igazából nem ér annyit, ha van egy jó vírusírtód, akk nem mind1 h van e vírus az op rendszeredre vagy nincs??? :D

Meg annak az árából már olyan gépet veszel, ami simán a dupláját tudja

2013. jan. 19. 15:14
 5/11 A kérdező kommentje:
és konkrét laptopokat, márkákat nem tudnátok ajánlani?
2013. jan. 19. 15:58
 6/11 anonim ***** válasza:
Hát, az Ár az tőled függ :D Igazából én a Hp-ban bízok a legjobban, viszont a DELL se kutya. Az Acer meg Asus is jó, bár... tapasztalatból és mások véleményéből ítélve nem a legmegbízhatóbbak, persze kivétel mindig és mindenhol van!!
2013. jan. 19. 16:56
 7/11 anonim válasza:
csak megsugom hogy a HP a csőd szélén áll! :) én egyszerűen megoldottam kikocsikáztam svájcba szépen megvettem 130 ezerrel olcsobban és kész összekötöttem kirándulással nem csak a sznobok veszik ennyire ne legyetek lenézőek hozzáteszem én OS programozást tanulok készítek ugyhogy se DJ se anyu szoknyája alatt nem bujok el (amit mellesleg a GUCCI-ba szokott venni) ÜDV
2013. jan. 20. 15:21
 8/11 A kérdező kommentje:

Igazából az lett volna a kérdésem lényege, hogy egy macbook tényleg olyan jó teljesítményű, mint ahogy azt az ára is mutatja vagy csak a márkát (az "almát") kell megfizetni benne...? Sajnos én nem tehetem meg, hogy csak úgy kikocsikáz Svájcba, tehát kénytelen vagyok beérni az itthoni árakkal.

Mondjatok légyszi olyan márkákat (és konkrét típusokat), amelyekért tényleg megéri kifizetni azt a bizonyos összeget. Vagy alacsonyabb árkategóriájú, de jó gépeket. (egyetemi tanulás mellé kéne)

2013. jan. 20. 23:03
 9/11 anonim válasza:
Szia én vagyok a svájci megint. azt nem tudom hogy most macbook-ot akarsz mindenképpen de ha csak egyetemhez kell valami laptop akkor bátran vegyél Sony vaiot vagy Dell-t jóval olcsóbb ha első macbookod lesz akkor vannak pesten hivatalos használt boltok (Idea , almapiac) ahol be vannak vizsgálva bővitett rammal. 150 ,300 között találsz jó állapotuakat.abban biztos lehetsz hogy nem fogod megbánni. :)
2013. jan. 20. 23:55
 10/11 anonim válasza:
Nekem Samsung series 9-om van, mondjuk a legelső kiadás, ugyanolyan vékony és pár grammal még könnyebb is mint az air:) csak ajánlani tudom, 1,5 éve meg van es minden tökéletes!:) először airt akartam venni, kb 1 hétig gondolkoztam meg nézelődtem, erre bemegyek istyleba megvenni az airt, es mondjak hogy hát ja most emelték fel az árát 15%-kal... Ezután a samsungot vettem, és nem bántam meg :)
2013. márc. 22. 09:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!