Macbook vásárlásához kérnék segítséget. Adnátok tanácsot?
Indulónak egy kis olvasnivaló: [link]
Sztem mindenképpen apple.hu ról vedd, az apple termékek mindenhol ennyibe kerülnek, nagyon olcsóbban nem kapod meg őket.
Ha viszonylag normális képernyő méretet szeretnél akkor az Air-ek ki vannak lőve.
Ma meg holnap 20%-os árengedmény van az iStyle westendben.
Egyébként a stylebolt.hu a legolcsóbb.
Amúgy teljesen mindegy, hogy hol veszed, mert úgyis az Apple vállalja ráa garanciát. Legfeljebb az a fő döntő szempont, hogy mennyibe kerül.
A mac-nél egy a kérdés: mennyi pénzt költenél rá?
Ha megvan a válasz akkor vedd azt a gépet ami annyiba kerül mert nincs nagyon egy árkategóriába a macok, amelyik drágább mindenben kicsit jobb is.
Hasznos tanács: egy jól választott PC sokkal de sokkal jobban megéri.
Koszomom szepen mindenkinek, mennek a feedback-ek.:)
Valo igaz, nem vagyok teljesen elkotelezett, mas tipusu laptop, vagy kesobb asztali gep is szoba johet. Szoveg-bemutato szerkesztese, netezes-bongeszes, filmnezes a fontos, es nem a legigenyesebb jatekok jatszasa. Kb ennyi;)
Akkor feleslegesen költesz el ennyi pénzt. Vegyél egy laptopot vagy egy PC-t a különbségből meg egy autót... :D
Egyébként tényleg, ha nem szeretnél konkrétan almát és nem kell a munkádhoz akkor ne vegyél mac-et. Ha a két felső feltétel közül egyik is megvan akkor vedd azt. Nekem is csak az árazásával van "gondom" :)
Kedves Kérdező!
Utolsó hozzászólásodat mintha rólam írtad volna :)
Miert, te is ultravekony vagy, es rohadt draga?:)
Amugy biztos csomoan vannak igy az egesszel. Es mivel a fejlodes eleg gyors, ami ma indokolatlanul draga, nemsoka olcso (es talan megsem tul elavult) lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!