Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Macbook vásárlásához kérnék...

Macbook vásárlásához kérnék segítséget. Adnátok tanácsot?

Figyelt kérdés
Macbook vásárlását tervezem, új gépet gondoltam venni, azzal nem lehet annyira befürödni. De nem ismerem ezen belül a típusokat. Kérlek titeket, adjatok ötletet: melyik milyen célra jó, és hol érdemes megvenni, hol a legolcsóbb? Köszönet, és örök hála ;)

2012. dec. 20. 13:47
1 2
 11/19 anonim válasza:
Mac-et az vesz akinek munkára kell zene,videó,képszerkesztés.. Vegyél inkább pc-t netezésre.
2013. jan. 28. 10:26
 12/19 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek az eddigieket.. és ha macbook mellett döntök, szerintetek hol vegyem? ha neten érdemes, mert pl. olcsóbb, melyik oldalt ajánlanátok?

ezer hála! ;)

2013. febr. 18. 23:18
 13/19 anonim ***** válasza:

A macek mindenhol ugyanannyiba kerülnek. max itt találsz olcsóbb korábbi modelleket.

stylebolt.hu

2013. febr. 18. 23:38
 14/19 A kérdező kommentje:
köszi! tehát mindegy, hogy teszem azt media markt, vagy vmi netes bolt? :O meglepett most ez :)
2013. febr. 18. 23:40
 15/19 anonim ***** válasza:

Igazad van. Én az APR-ekre gondoltam, hogy annyi amennyi az apple-nél. Én másban nem gondolkozom eleve.

Akkor vedd ijoe-nál ha diák vagy akkor talán kedvezményt is kapsz még. Nem tudom van-e ez az akció. Én 17e-el olcsóbban vettem nála.

2013. febr. 19. 13:25
 16/19 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen a tanácsot:)

lehet, hogy csapongok, de ez szerintetek jó ajánlat?

mit érdemes róla megkérdezni, mi alapján érdemes eldönteni, hogy megéri-e?;)

[link]

2013. febr. 19. 23:46
 17/19 anonim ***** válasza:

Először is azt, hogy csak személyesen vedd át. Sok a kamu hirdetés. Fényképeket bárki talál a neten. Ha nincs személyes átvétel akkor felejtsd el!

Ezeknek az alja szokott felpúposodni. Lehet ennél már cserélték.

Nekem ez a mondat elég google translatesnek tűnik:

"Winchester nem tartalmazza az árat!"

Hmmm??? Mi??

2013. febr. 20. 19:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, olyan problémára milyen ( egyszerűbb) megoldást javasoltok, hogy meg tudjam nyitni az .exe kiterjesztésű fájlokat a macen?
2018. márc. 11. 09:31
 19/19 anonim ***** válasza:
Vásárolsz egy PC-t, azon meg tudod nyitni.
2018. márc. 11. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!