Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Kérhetnék segítséget? Az a...

Kérhetnék segítséget? Az a helyzet, h szakdolgozatot írok és ahhoz kellene segítség.

Figyelt kérdés

Amint említettem, szakdolgozatot írok, és egy könyvben láttam nagyon jó folyamatábrákat, amiket szeretnék valahogyan a szakdolgozatomba illeszteni. A könyvből azokat az oldalakat, ahol lesznek az ábrák, lefénymásoltatom. Ezután mik legyenek a következő lépések?

Kérem, aki tud válaszolni, segíteni, válaszoljon! Fontos lenne!

A segítséget előre is köszönöm! :)

2012. dec. 16. 21:09
 1/5 djhell ***** válasza:
A Microsoft Office programcsomagon belül találod a Word nevű programot. Ebben nagyon jó folyamatábrákat lehet készíteni. Ajánlom, hogy mindenképp a 2007-es vagy 2010-es változatot használd! :)
2012. dec. 27. 15:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszodat, segítségedet! :)
2012. dec. 30. 20:14
 3/5 djhell ***** válasza:
Nincs mit, remélem sikerül a legjobb eredményt elérni a szakdolgozattal! :)
2012. dec. 31. 18:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Szilveszterkor már ki is próbáltam a folyamatábra készítést! :) Jól sikerült az ábra, nagyon meg voltam és még vagyok is elégedve vele! :) Remélem, h mind a konzulens tanárom, mind majd a bizottság tagjai, akik megtekintik a szakdolgozatomat, szintén elégedettek lesznek! :) Még egyszer nagyon szépen köszönöm a segítségedet! Ha már úgy is most írok, akkor Boldog Új Évet Kívánok Neked! :)
2013. jan. 1. 22:19
 5/5 djhell ***** válasza:
A Wordel készített ábrák nagyon egyszerűek, de valamiért mindig benyalják őket és plusz pontokat adnak ezek miatt... Nekem már egy hasonló ábra segitett egy hasonló helyzetben 3 pontal lekörözni mindenkit :D. Ha még merülnek fel benned kérdések, akkor nyugodtan kérezd üziben (a megválaszolt kérdéseket ritkán kisérem figyelemmel). Az új évi jó kivánságot pedig köszönöm, viszont kívánok neked is minden jót az új évre :)
2013. jan. 1. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!