Melyik a hasznosabb egy 8-ból ballagónak? Macbook Pro vagy Iphone 5? A macbookal tud mit kezdeni vagy később, középsuli végén ajánlatos venni neki?
Egy 14 éves GYEREKNEK felesleges 200e+-os telefont venni. Menőzésen, facebookon meg játékon kívül sokra nem fogja használni.
Egy MBP már hasznosabb lehet. Bár az meg a duplája. De, hogy mire tudja használni azt nem igazán tudom. Facebookra, netezésre szerintem felseleges 400e+-os gépet venni. Játékra meg úgysem tudja használni azt nem játékra tervezték.
Ezek tükrében én nem vennék egyiket sem most.
Én biciklit kaptam ennyi idősen. És hasznosabb is volt nem lettem egy elhízott kocka, :) Plusz sokat izmozodtam főleg a lábaim.
A kérdés nem ez volt, utolsó válaszolók.
Egyébként szerintem MacBook Pro. Jobban jár vele. Nagyon gyors, és strapabíró gép. Azt, hogy ennyiért jobbat lehetne kapni, blablabla, ezt hagyjuk. Ha Apple-t akar, akkor Apple-t akar, nem mást.
Ja és amúgy Az MBP sokáig bírni fogja, 5 év múlva is ugyanilyen jó lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!