Ha tesin nem vagyok hajlandó bizonyos dolgokat megcsinálni, mit tehet velem a tanár? Szerintetek ez így hasznosabb lenne?
Olvassátok el a kiegészítést!Csak úgy van értelme:)
Ne értsetek félre,nem lusta vagyok,hanem pont hogy nagyon aktív,sportos fiú.Harcművészetre,edzőterembe és táncolni is járok.De viszont tesiórán kosarazás közben lesérültem,a bokaszalagom megrándult.Emiatt egy hónapig nem sportolhatok semmit.Lemaradok 2(!) edzőtáborról,latin táncokról,visszaesnek nemrég indított váll,guggolás programok a teremben.(megyek majd edzeni,de az csak ilyen szintentartó edzés lesz)Szóval hatalmas visszaesés.
Az én sérülésemen kívül már bőven voltak tesiórán ficamok,kisebb törések,összefejelések stb..és én nem akarom azokat a sportokat amikkel terveim vannak,az ilyen haszontalan tesiórából eredő sérülések miatt elhanyagolni.Ha felépülök akkor nem fogok kosrazni,szekrényt ugrani,itt történt a legtöbb sérülés.
Természetesen tesiórán dolgozni szeretnék,viszont olyat csinálnék aminek haszna is van,és nem fenyeget sérülésveszéllyel.Futás,erősítés saját súllyal.Heti 2 óra átgondolt plusz edzés sokkal hatásosabb lenne mint a jelenlegi,se nem fárasztó,se nem erősítő valami.(én mindig a "bénább" labdasportos csapatban játszom,az 5 perc óravégi erősítés pedig egy vicc) Az osztályozó feladatokat simán 3-as,4-es szinten csinálom meg.
Ebbe szerintetek belemenne a tanár?
17/F
4 szem közt tárgyalj vele szünetben,soha ne a többiek előtt,és főleg ne lázadj nyíltan/nyilvánosan,mert ezzel védekezésre készteted a másikat,ami ebben a helyzetben öngól.
elmondod neki ugyanezeket,és akkor belemegy valszeg,hogy te kötélre mászol stb csinálod a saját dolgod.
és vegyél neki valami piát,amit szintén 4 szem közt átadsz majd neki.
minél előbb megtanulod,hogyan kell korrupciót alkalmazni,megvesztegetni,annál jobban fogsz boldogulni felnőttként magyarországon.
na a szokásos szakember már megint ellentmond nekem.
a pia csak egy hasonlat,adhat akármit,amivel kifejezi és megköszöni a figyelmét.
a nagybetűkre meg szarok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!