P90X-hez ajánlanak egy bizonyos Shakeology fogyasztását, ezt Magyarországon sajnos nem lehet kapni, hogy ezt mivel tudnám esetleg pótolni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 25. 18:25
1/8 anonim válasza:
Gondolom, hogy fehérjés tápkieg. Vegyél tejsavóproteint, rengeteg márkában megtalálod, simán jó. Pl whey c6, stillmass 6:3:1, scitec 100% whey prof, biotech nitro pure whey gold, stb..
Mehet edzés után és reggel is a zabpehelyhez.
2/8 anonim válasza:
A shakeology nem csak fehérje. Szerintem ha van rá pénzed, akkor megéri megvenni edzőktől a neten, szerintem ha megbeszéled velük kiküldik, de mondjuk egyszer beszéltem ennek a hatásáról egy edzővel aki azt mondta szerinte nem annyira nagyon jó, mint amennyire reklámozva van, viszont aki használja az meg mondja, hogy milyen sok energiát ad.
3/8 A kérdező kommentje:
100% Whey Protein Professional?
2012. dec. 25. 20:30
4/8 anonim válasza:
Az jó lesz. Előző okosnak meg csak annyit, hogy nincsenek csodaszerek és nem is egy tápkiegen múlik a forma, hanem az egész napi étrenden.
5/8 anonim válasza:
Előző okos vagyok :) Tisztában vagyok vele csak leirtam, hogy a shakeology nem csak fehérje. Mondjuk én is undoritonak tartom amikor kondisokat mutatnak és edzés előtt 5 féle kapszulát vesznek be, csak hogy pörögjenek, de hát ez ilyen. A fehérje is sorolható ide. http://www.youtube.com/watch?v=eOzA6j8VBLc
6/8 anonim válasza:
Én is súlyzós edzést végzek, pont 27 éve folyamatosan. Használok tejsavóproteint edzés után, mivel ilyenkor gyors fehérje kell a tápanyagok visszatöltésére. Más időpontban jobb a hús, tojás, este pedig a sován túró. Tehát nincs gond a tápkiegekkel, csak nem azon kell élni, de sokszor hasznosak, ha gyors visszatöltés kell.
7/8 anonim válasza:
Persze tisztában vagyok vele. Mondjuk dobhat valamit ez az étrenden, mint sok vitamin és hasonlók, de placebo hatás is lehet. Csak ez az "Előző okosnak meg csak...." , én nem is mondtam, hogy valamiféle csodaszeren múlna a forma.
8/8 anonim válasza:
vegyél gyors szénhidrátot is a fehérje mellé 40-50g szőlőcukor pl a legolcsóbb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!