Ozzmosis kérdése:
Egy bizonyos filmet keresek. A címét sajnos nem tudom, csak azt, hogy miről szól. A filmet kb 15 éve láttam az HBO-n, azóta sehol nem találkoztam vele. Ismeri valaki ezt a filmet? Ha igen, mi a címe?
Figyelt kérdés
A film egy fantasy, ami arról szól, hogy egy gonosz boszorkány létrehoz egy hatalmas órát, amit aztán működésbe is hoz. A célja (ha jól emlékszem) az, hogy elpusztítsa a riválisának a birodalmát, pontosabban a lakóit. Ez az óra ugyanis felgyorsítja az időt, és mire körbejár a mutatója, mindenki meghal. Egy fiatal srác kb 20-23 évesen elindul, hogy megállítsa az órát, és hogy kinyírja a boszorkányt, de mire odaér, már aggastyán lesz. Kétségbeesésében a gyűrűjét földhöz vágja (amit előzőleg a szerelmétől, a király lányától kapott), és abból kiesik a gyémántkő. Ez a kis kövecske a fogaskerekek közé szorul és megállítja a gépezetet...2012. aug. 13. 18:07
1/1 anonim válasza:
Sajnos nem ismerem, de jól hangzik, megpróbálok utánanézni, az HBO elég frissen adja a műsorokat, kb 1 évre a filmek jelenése után már játszák azokat, szerintem próbálj meg utánanézni te is az HBO műsortárának, hogy milyen filmek voltak a tutik 15-16 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!