Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Le lehet jelszózni magát az...

Le lehet jelszózni magát az operációs rendszert?

Figyelt kérdés
Jó, tudom, hogy hülye kérdés, csak én még nem hallottam ilyesmiről, és apa most azzal fenyegetőzik, hogy jelszót tesz a gépre... na már most, mivel három felhasználó van rajta, amiken bármikor átállíthatom a jelszót, felmerült bennem a kérdés, hogy le lehet-e jelszózni az operációs rendszert, és ha igen, hogy tudnám megelőzni?

2013. jan. 25. 21:53
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom... a gond csak ott lenne, ha magát a windowst nem töltené be a jelszó miatt.
2013. jan. 25. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:
Ezért kell csökkentett módban elindítani:) Még mielőtt megjelenik a Windows XP felirat.
2013. jan. 25. 22:29
 13/21 anonim ***** válasza:
Baszhatod a csökkentett módodat, ha a rendszergazda felhasználót is lejelszavazza :D
2013. jan. 25. 22:31
 14/21 anonim ***** válasza:
Hát én amikor csökkentett módban kapcsoltam be, akkor beengedett, mint "vendég" felhasználót, és végül is sikerült.
2013. jan. 25. 22:34
 15/21 A kérdező kommentje:
Oké, megint egy debil kérdés. Két rendszergazda felhasználó ugyebár egyenrangú. Azt nem tudom megcsinálni, hogy az egyikről csak jelszó ismeretében lehessen kiiktatni a másikat?
2013. jan. 25. 22:36
 16/21 anonim ***** válasza:

Vendégfiók letiltás :) ha a fater expert lenne, a kölyök nem tudna mit kezdeni a géppel :D

Bios jelszó + jelszó az összes felhasználónak (beleértve a rendszergazdát is), vendégfiók letiltása, + extra: 3 sikertelen bejelentkezés után, egy órára tiltsa le a bejelentkezési lehetőséget :D

2013. jan. 25. 22:37
 17/21 anonim ***** válasza:
Jó, de itt az op.rendszer jelszóról volt szó:D De igen, ha fater a bios-ban "turkált" akkor így jártál :\
2013. jan. 25. 22:40
 18/21 A kérdező kommentje:
Jó, akkor úgy tűnik, megelőzni nem lehet. Viszont, ha esetleg megtörténne, de én mondjuk segítséggel bejelentkezek a gépre, onnan ki tudom iktatni a jelszót?
2013. jan. 25. 22:46
 19/21 anonim ***** válasza:
Az attól függ, fater mennyire ért a géphez?:D
2013. jan. 25. 22:49
 20/21 A kérdező kommentje:
Semennyire. :D Tehát ha az orra előtt bütykölnék át valamit rajta, akkor se venné észre.
2013. jan. 25. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!