Le lehet jelszózni magát az operációs rendszert?
Figyelt kérdés
Jó, tudom, hogy hülye kérdés, csak én még nem hallottam ilyesmiről, és apa most azzal fenyegetőzik, hogy jelszót tesz a gépre... na már most, mivel három felhasználó van rajta, amiken bármikor átállíthatom a jelszót, felmerült bennem a kérdés, hogy le lehet-e jelszózni az operációs rendszert, és ha igen, hogy tudnám megelőzni?2013. jan. 25. 21:53
11/21 A kérdező kommentje:
Igen, ezt tudom... a gond csak ott lenne, ha magát a windowst nem töltené be a jelszó miatt.
2013. jan. 25. 22:27
12/21 anonim válasza:
Ezért kell csökkentett módban elindítani:) Még mielőtt megjelenik a Windows XP felirat.
13/21 anonim válasza:
Baszhatod a csökkentett módodat, ha a rendszergazda felhasználót is lejelszavazza :D
14/21 anonim válasza:
Hát én amikor csökkentett módban kapcsoltam be, akkor beengedett, mint "vendég" felhasználót, és végül is sikerült.
15/21 A kérdező kommentje:
Oké, megint egy debil kérdés. Két rendszergazda felhasználó ugyebár egyenrangú. Azt nem tudom megcsinálni, hogy az egyikről csak jelszó ismeretében lehessen kiiktatni a másikat?
2013. jan. 25. 22:36
16/21 anonim válasza:
Vendégfiók letiltás :) ha a fater expert lenne, a kölyök nem tudna mit kezdeni a géppel :D
Bios jelszó + jelszó az összes felhasználónak (beleértve a rendszergazdát is), vendégfiók letiltása, + extra: 3 sikertelen bejelentkezés után, egy órára tiltsa le a bejelentkezési lehetőséget :D
17/21 anonim válasza:
Jó, de itt az op.rendszer jelszóról volt szó:D De igen, ha fater a bios-ban "turkált" akkor így jártál :\
18/21 A kérdező kommentje:
Jó, akkor úgy tűnik, megelőzni nem lehet. Viszont, ha esetleg megtörténne, de én mondjuk segítséggel bejelentkezek a gépre, onnan ki tudom iktatni a jelszót?
2013. jan. 25. 22:46
19/21 anonim válasza:
Az attól függ, fater mennyire ért a géphez?:D
20/21 A kérdező kommentje:
Semennyire. :D Tehát ha az orra előtt bütykölnék át valamit rajta, akkor se venné észre.
2013. jan. 25. 22:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!