Szerintetek érdemes egy gyengécske netbookra rápróbálni a windows 8at?
Próbálni mindenképpen megéri, maximum csak tapasztaltot nyersz.
Az Ubunturól hallottakat rossz helyen hallottad. Az Ubuntu nagyon sok hardvert ismert, és elég kicsi az esélye, hogy olyan legyen a géped, amivel problémázik. Ugyanakkor ha XP-val sem túl gyors, akkor én egy Linux mint 14 XFCE kiadást javasolnék telepíteni. Az alapja Ubuntu, de sokkal kisebb a gépigénye.
Ubuntut mindig ki akartam próbálni, de mindig letöröltem, aztán 1x nekiültem, chome, gmaps, firefox, vlc, torrent, skype, meg kb az összes általam használt program lent volt, és nagyon gyorsan működött, gyorsan bootolt.
Sőt...Epson nyomtató telepítés win7-en:
-Bedugom...nem ismeri fel
-Megkeresem a nyomtató cd-jét
-Tetűlassú telepítgetés
-összesen kb 20 perc elment feleslegesen
Ugyanez Ubuntun:
-Bedugtam, 5 másodpercen belül kiírta hogy Epson xy nyomtató csatlakoztatva, és beépített lapolvasóval már scanneltem is.
Pedig én messze állok a hard programozótól, de egy kis google keresgélés után mindent megtaláltam ubuntura is.
Mondjuk ez a Joli OS nem tűnik rossznak egyszer már hallottam róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!