Tibi18 kérdése:
Nem kapcsol be a gépem, mi lehet a baj? ( többi lent)
Figyelt kérdés
Be kapcsolom a gépet , be kapcsol de kb 2-3 másodperc múlva ki is kapcsol semmi jelzés , hang...stb semmi nélkül . Képet nem mutat. Nem tudom , hogy ez jelent-e valamit...de amikor nincs bekapcsolva a gép világít a zöld led a gépen pedig nem kellene ... Bekacsolni is a "reset" gombal kapcsol csak be ...Mi lehet a baj? Előre is köszönöm!2013. jan. 21. 19:31
1/9 anonim válasza:
Víz, vagy ilyesmi nem érte?
Kitakarítva lett, vagy piszkálva?
Nézd meg a tápot, nincs-e zárlat.
2/9 A kérdező kommentje:
Víz nem érte . Tápot is cseréltem már benne és ugyan az ... Nem tudom mi lehet vele ... Alaplap?
2013. jan. 21. 20:58
3/9 A kérdező kommentje:
Ismerősöm azt mondta , hogy le égett a proci ... Az ilyen?
2013. jan. 21. 20:59
4/9 anonim válasza:
Mi milyen?
Ha a proci leég?
Az dúrva, mert azt jelenti hogy a többi is kiment vele együtt.
5/9 A kérdező kommentje:
Akkor azt ki lehet zárni , igaz?
Mire lehetne még gondolni?
2013. jan. 21. 21:24
6/9 anonim válasza:
Rosszul van bekötve, zárlatos, megtört a lap vagy púposak rajta a kondenzátorok, rosszul behelyezett kártya(pl VGA)
7/9 A kérdező kommentje:
Értem .
A VGA-val próbáltam már hogy ki veszem...stb .
Át nézem van-e rajta púposodás , addig is köszi .
Írom majd hogy mit találtam ... :)
2013. jan. 21. 21:46
8/9 A kérdező kommentje:
Át néztem a lapot 3x is nagy fénynél és nagyítóval . Kondenzátor nincs púposodva ... Nem találtam kondi hibát . A lap nem hiszem , hogy "repedt" mert amikor még jó volt azóta nem lett ki szedve belőle a lap meg semmi . Nem tudom mi lehet :S
2013. jan. 21. 22:04
9/9 anonim válasza:
Szedd ki a procit és tisztítsd ki a foglalatát is kontakt sprével.
Amúgy milyen alaplapról illetve prociról van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!