Mért kapcsol ki a gépem?
Figyelt kérdés
Tehát az a gond hogy amikor mindig játszok valami játékkal pl: Counter-Strike 1.6 vagy az Omsi busz szimulátor..
akkor egyet villog a képernyő valamikor nem és kikapcsol.
mi a hiba?
2013. jan. 2. 16:56
2/10 A kérdező kommentje:
és ezelen mit tegyek?
2013. jan. 2. 17:10
3/10 anonim válasza:
venni kell normális tápegységet 400-500 w-st :D
4/10 anonim válasza:
Esetleg kitakarítani a gépet.
#3-as hozzászólásához annyit tennék hozzá, hogy lehet nem kell 4-500 W, hanem elég a 300 W is, csak minőségi legyen a tápegység.
5/10 anonim válasza:
Nekem hasonló volt és a videókártyába volt egy "dióda"??? (lehet nem igy hivják) szét volt "robbanva" és a vidikártyát kellett kicserélni.
6/10 A kérdező kommentje:
Amúgy bocs 2 operácios rendszerünk van Win xp Win 7 lehet váltani amikor bekapcsolom de én mindig win xp használom
2013. jan. 3. 17:08
7/10 anonim válasza:
azt belehet állitani h ne keledjen választani, de tápot vegyél.
8/10 A kérdező kommentje:
ok de hívjak szerelőt?
2013. jan. 5. 18:11
9/10 anonim válasza:
Eddigiekből nem jöttél mér rá, hogy szükséged van egy hozzáértőre? Kérdeztünk valamit és te vagy feltettél rá egy tök más kérdést vagy egy tök más kérdésre válaszoltál.
10/10 -=GReddy=- válasza:
Arra gondolt már valaki hogy vírusírtani kellene ? Mert esetleg egy-két ROTKIT vírus cseszteti a gépedet :)
Én nekem is csinálta már amikor letöltéskor valahogy lejött a vírus is és amikor vírusírtottam akkor észlelt pár ROTKIT vírust a Windows/... -ban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!