Miért nem kapcsol be a gépem?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen gépem: dell optiplex gx270
És mikor kapcsolnám be akkor azt csinálja hogy a bekapcsoló gombja nem zölden hanem pirosan világít és olyankor nem kapcsol be. De hiába áramtalanítom kapcsolom be ki nem kapcsol be csak olyankor amikor éppen neki kedve támad!
Mi a baja neki? Nem lehet h a BIOS elem merül le és azért csinálja ezt?
2012. dec. 31. 17:34
1/3 anonim válasza:
"Még csak ki sem ír semmit!"
Ebben az esetben ellenõrizzük a kábeleket, csatlakozásokat! Ha ez nem elég, akkor alkatrészek cserélgetésével rábukkanhatunk a problémás alkatrészre, ami nagy eséllyel a tápegység vagy az alaplap lesz.
2/3 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk úgy sikerült bekapcsolni hogy szétszedtem meg összeraktam, mármint a kábeleket ki és be dugtam! Majd meglátjuk ha meg ez sem segít akk jönnek az alkatrészek!
2012. dec. 31. 18:51
3/3 anonim válasza:
Szerintem táp lesz, az szokott ilyet okozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!