A fenti gépem alaplapjának a neve : P5VDC-MX 4 RAM foglalat van benne elvileg 2 DDR1 est lehet bele rakni meg 2 DDR2-est. De ha belerakok 2 DDR1est minden oké belerakok még 1 DDR2-est +ba akkor már nem kapcsol be a monitor?
Figyelt kérdés
leteszteltem : egyszer beraktam a DDR2-est nem indult a monitor
kivettem egyből jó lett ez mitől van ? ezekszerint
nem lehet bele rakni 2DDR1 est és 2 DDR2-est?
2012. okt. 29. 20:24
1/6 A kérdező kommentje:
A monitor után azért írtam ? -et mert csak úgy engedte kiírni:)
2012. okt. 29. 20:25
2/6 Komplikato válasza:
Nyilván vagy csak 2db DDR1 vagy csak 2db DDR2 lehet benne egyszerre, egyben nem kezeli a chipset, ami érdekes lenne ha működne. Viszont DDR1-ből szvsz 2x1GB a max. és bazi drága, a DDR2 sokkal olcsóbb és menne benne 2x2GB.
3/6 A kérdező kommentje:
Szóval akkor DDR1-ből maximum 1x2GB lehet
DDR2-ből meg 2x2GB?
2012. okt. 29. 20:41
4/6 anonim válasza:
Nem- Azért mondta, mert a DDR az olcsóbb, abból tegyél bele többet. Vagy DDR-est vagy DDr2-est teszel bele. A kettő együtt nem megy...
5/6 anonim válasza:
Na fussunk neki még egyszer.
A DDR2-es az olcsóbb, de mind a két féléből maximum 2 GB megy bele, de vagy az egyik vagy a másik...
6/6 A kérdező kommentje:
oké, köszi a válaszokat :)
2012. okt. 30. 08:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!