Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a gond? Többi lent.

Mi lehet a gond? Többi lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok. Az a gond, hogy 1 liter ásványvíz ömlött a gépbe, kikapcsoltam gyorsan kihúztam, kiszárítottam. Működik,DE nincs piros szín, videókártya: Integrált G41.

Videókártyát azt nem tudok bele tenni mert a pci express foglalat rossz, de már rég. Mit csináljak,hogy visszajöjjön a piros. A Monitornak semmi baja.

2012. aug. 22. 13:39
 1/3 anonim ***** válasza:
hogy sikerült ezt összehozni??:D hát itt nemsokat tudsz tenni... talán ha a biost reset-eled. akkor lehet hogy jó lesz. azt írtad hogy működik, de hogy? mi működik? a procihűtő? meg stb? és van a monitoron jel? ad képet a bios bejön?
2012. aug. 22. 13:58
 2/3 anonim ***** válasza:

A piros szín hiányán kívül más gond nincs a géppel?

A három szín közül ha hiányzik az egyik akkor azt legtöbbször valamilyen csatlakozási hiba okozza. Nézd meg, hogy a gép és a monitor között rendesen van-e összedugva a kábel (ha egyáltalán széthúztad szárításhoz). Esetleg egy másikkal is megpróbálkozhatsz, ha nincs fixen a monitorba kötve.

2012. aug. 22. 14:03
 3/3 A kérdező kommentje:
Hát beleömlött, igen bekapcsol minden megy, bios bejön de piros szín nuku
2012. aug. 22. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!