Mi lehet a gond a kamerával?
Figyelt kérdés
genious look 317-es webkamom van. 1-2 napja valamiért meghülyült, nem hajlandó képet mutatni. De nem az hogy teljesen tönkre ment mert eleinte pl skypeon nem volt kép, msn-en meg igen. Megnéztem chatruletten is, ott is úgy volt hogy egyik nap volt, másnap meg nem. Most már sehol se mutat képet. Újraraktam a drivert is, de semmi.
az gond lehet hogy win7 van a gépen, de lejárt ez a próbaidő vagy micsoaa
2012. aug. 20. 16:14
1/6 cianidetil válasza:
Itt valószínű,hogy valami programütközés lesz.Nincs véletlenül tunerkártya a gépeden,esetleg valami más képmegjelenítő?Ha belépsz a skype-ba ellenőrizd az eszközök-beállítások-videobeállításoknál,nincs e valami más képeszköz alapértelmezetté téve.Ha nem a genius van ott,állítsd arra.Ha ott a geniust látod,akkor eszközkezelőben távolítsd el,töröld az illesztőprogramot,indítsd újra a gépet,és rakd újra a drivert.
2/6 A kérdező kommentje:
újratelepítettem az illesztőprogit, de most is csak azt mondja hogy nem lát kamerát. A mikrofon az viszont megy. Nem hiszem hogy hardver baja lenne, hisz mondom volt olyan hogy egyik nap ment, aztán nem ment, utána ismét jó volt. Érdekes, kár hogy halálra idegesít
2012. aug. 20. 19:31
3/6 A kérdező kommentje:
néztem közben az eszközöknél és ott azt írja hogy az illesztőprogram sérült vagy hiányzik a képeszközhöz
2012. aug. 20. 19:34
4/6 A kérdező kommentje:
ez a fajta kam van, 100 helyről leszedtem mrá illesztőprogit de mindnek ugyan az a neve, gondolom mind ugyanaz.
2012. aug. 20. 19:36
5/6 cianidetil válasza:
6/6 A kérdező kommentje:
megoldódott
2012. aug. 21. 16:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!