Paul15 kérdése:
Melyik OP rendszer jobb? Linux vagy Mac?
Figyelt kérdés
Már kicsit unom a Windows-t és valami új OP rendszert akarok feltenni de mindenki mást most hogy melyik jobb.Lécci valaki segítsen !2013. jan. 5. 21:39
11/14 anonim válasza:
én személy szerint csak az átállástól félek, hogy hogyan fogom megszokni, mennyi idő kell a megszokásához ha win7ről szeretnék váltani.
12/14 anonim válasza:
én személy szerint kipróbálnám, csak az átállástól félek, hogy hogyan fogom megszokni, mennyi idő kell a megszokásához ha win7ről szeretnék váltani. mert hogy eddig sose láttam még ismerősnél se linuxot.
13/14 anonim válasza:
Szerintem pár nap alatt simán át lehet állni. Egy mai Linux már nem olyan, mint 10 éve. Persze, a "profi" felhasználók továbbra is parancssoroznak, meg miegymás, de gyakorlatilag egy mai Linux használata semmivel sem kíván nagyobb erőfeszítést, mint egy Windows használata. Pár dolog máshol van, meg máshogy néz ki, de alapvetően nem sokban különbözik.
14/14 anonim válasza:
Üdv, régi a kérdés, de hátha még idetéved valaki.
Linuxra nincs vírus? Ez nem igaz. Linuxra is lehet vírus, talán még könnyebb is vírust írni rá.
Az a lényeg, hogy aki vírust ír, az is Linuxot használ, tehát önmagát nem fogja fertőzni senki.:D
A Linux a szabadoké, azoké akik önállóak akarnak lenni.
A win az átlag embereké a Mac pedig azoké akik azért is fizetnek ami teljesen átlagos.(Például: lélegzetvétel)
És pont az utóbbi időkben (2015) nyilvánították több ezer vírussal fertőzöttnek az Apple szervereit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!