Milyen a Windows 8?
Tabletekre való, nem asztali PC-re vagy laptopra, például NINCS Startmenűje se.
A fenti link NEM a termék hivatalos oldala, hanem valamilyen sima felhasználó által tákolt izé.
Ez az: [link]
Amúgy a 2. hozzászolóra reagálva: A Windows 8 tökéletesen elfut asztali gépen is (én is azon használom már 6+ hónapja.)
Igen, óriási felismerés, hogy nincs startmenü. Van viszont kezdőképernyő, ami teljes képernyőn tudja azt, amit a startmenü tudott, plusz még egy tonna dolgot.
Nekem már fájna visszaállni W7-re, elavultnak tűnik.
Visszakerül a Startmenű.
Egyébként ha ennyivel kevesebb memória kell hozzá, akkor ez lehet az XP utóda gyengébb gépekre.
#7 - nem kell készpénznek venni egy hírt, egyáltalán nem biztos, hogy visszakerül. Egyébként pedig egy jó ideje semmi hasznát nem vettem, a 8-as kezdőképernyőjén rendezkedni sokkal egyszerűbb, mint a start menüben vacakolni, ami nem kell, azt leveszem, csoportosítom, stb. Tényleg nem tudom, mit sírnak a start menüért, lényegében nincs olyan desktop OS, ahol lenne ilyen, már Linux alatt is kezdik kidobni (Unity), OSX alatt meg sosem volt.
A legfontosabb programindító ikonok meg úgyis a dock-ra vannak rakva, innentől... de persze megszokás kérdése. Alapvetően nekem pl. tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!