Milyen a Windows 8?
Cégnél irodában nem lehet start menü nélkül dolgozni? :-))) Nekem mindig sikerül, a Linuxos kollégák sem szoktak panaszkodni... Ott az asztal, ott a dokk, a start menü teljesen felesleges, win95 előtt is megvoltak vele, win7 után is meg fogják szokni szerintem, ez csak egy nyivákolás, mert most valami újat kaptak az arcukba a win felhasználók.
Aki meg nem tud nélküle élni, ne frissítsen, vagy telepítsen 3rd party tart menüket, biztos nagyon jók.
1 hónapja használom,elsőre furcsa volt,de egy átlag felhasználó az is kb 3 nap alatt megszokja...Szerintem.
Nekem már nagyon tetszik,a sebessége nagyon jó a 7hez képest. Nem is hiányzik a start menü,mindent el lehet érni egyszerűen. Ajánlom!
Kb egy hónapja használom én is a win8-at, és én eddig teljesen elégedtt vagyok vele. Eddig a legtöbben a start menü hiánya miatt panaszkodnak, de szerintem ez az új felállás jobban kezelhető. Viszont nem egy lehetőség van arra, hogy a win8 is az asztallal induljon és legyen start menüd is, több ilyen progi is van (de nekem pl már nem hiányzik a start menü). Megszokás kérdése, de ha az ember megtanulja, akkor ugyanolyan gyorsan lehet használni, mint a 7-et pl.
Ami nekem jobban tetszik benne, mint a win 7-ben, hogy gyorsabban indul és telepítésnél sokkal hatékonyabban felismeri az adott eszközöket, így nem kell külön telepítgetnem az illesztőprogramokat.
Az tény, hogy vannak kezdetleges hibái, de ez általános felhasználás mellett nem észrevehető. Nekem jobban bejön, mint a 7, de főleg csak a gyorsasága és szerintem könnyebb kezelhetősége miatt, mert a win 7-et is szerettem. XP-vel fölösleges hasonlítgatni, az már nagyon elavult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!