Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem eredeti windows 7 fut a...

Nem eredeti windows 7 fut a gépemen mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kaptam egy laptopot, amire hamis windows 7 volt telepítve. Egy ideig úgy használtam, de nagyon zavart, és vettem egy eredetit. Beraktam a cd-t, mert azt mondták hogy nem kell aggódnom a fájlok nem fognak törlődni, de a gépem semmit sem csinál! Nem értem hogy mi a baja, és szeretném normálisan használni, mert nagyon zavarnak a hiba üzenetek és a fekete háttér. Normális válaszokat kérek, nem kell beoltani, semennyire nem értek hozzá.

2013. jan. 4. 17:56
1 2 3 4 5
 41/50 A kérdező kommentje:
Az mi?
2013. jan. 7. 00:45
 42/50 anonim ***** válasza:

Amivel aktiválhatod a windowst.

Daz loadernek hívják.

2013. jan. 7. 00:52
 43/50 anonim ***** válasza:
Nem hiszem el hogy nem sikerült a boot és hogy nem írt ki semmit.
2013. jan. 7. 00:52
 44/50 A kérdező kommentje:
Pedig én lennék a legboldogabb ha sikerült volna. Lehet hogy nem ugyan olyan windows van a gépen mint amilyet vettem? Mert én home premiumot vettem de fogalmam sincs hogy a gépen mi van... Annyit tudok, hogy windows 7.
2013. jan. 7. 00:58
 45/50 anonim ***** válasza:

Szerkezetileg mindegyik windows 7 ugyan az, majdnem.

Az Enterprise az más.

Ha a beállítás megmaradt, és a TSST corp meghajtó volt a legelső akkor működnie kellene, főleg ha a te olvasód DVD olvasó.

Egyáltalán biztos hogy eredeti az a lemez?

Kiír valamit amikor olvas róla indításkor, vagy betölti a rendszert.

2013. jan. 7. 01:09
 46/50 A kérdező kommentje:
Ugy nez ki sikerult rajtakaptam hogy inditaskor kiir valamit hogy nyomjak meg egy gombot es gyorsabb voltam mint o... Most elvileg telepit. Majd holnap meg megirom hogy atveszeltem-e :D Nagyon szepen koszonom a segitseget :)
2013. jan. 7. 01:22
 47/50 anonim ***** válasza:

Szívesen, eddig ezt akartam elérni hogy kérje a gomb megnyomását.

Ha sikerült szólj.

2013. jan. 7. 02:19
 48/50 A kérdező kommentje:
Telepedett (el sem hiszem), most az a baja hogy nem erzekeli a wifinket. Se semmilyen mas wifit, pedig a kornyeken van par, es a telom is rajta van... (Egyik hozzaszolasodra veletlenul kek kezet adtam mert telorol nyomkodtam ne haragudj, az osszes valaszod nagyon hasznos volt, nehogy felre ertsd!)
2013. jan. 7. 08:00
 49/50 A kérdező kommentje:
Ebbol kifolyolag meg nem sikerult aktivalni sem a windowst... :(
2013. jan. 7. 08:01
 50/50 anonim ***** válasza:

Nem haragszok, pontozni sem muszáj, ha zöldet kapok akkor annak csak örülhetek.

Ami a problémádat illeti lehet hogy kell a wifi driver.

Egyes wifik nem működnek teljesen driver nélkül.

Ami az aktiválást érinti, ha a telepítő hamis, illetve a kódot nem fogadja el akkor itt van ez a loader:

[link]

Az emberek 90%-a ezt használja a windows belövéséhez.

Rendszergazdaként futtatod, install gomb és aktiválva van.

Ha kell segítség nyugodtan írj,

2013. jan. 7. 13:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!