Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Nem eredeti windows 7 fut a...

Nem eredeti windows 7 fut a gépemen mit tegyek?

Figyelt kérdés
Kaptam egy laptopot, amire hamis windows 7 volt telepítve. Egy ideig úgy használtam, de nagyon zavart, és vettem egy eredetit. Beraktam a cd-t, mert azt mondták hogy nem kell aggódnom a fájlok nem fognak törlődni, de a gépem semmit sem csinál! Nem értem hogy mi a baja, és szeretném normálisan használni, mert nagyon zavarnak a hiba üzenetek és a fekete háttér. Normális válaszokat kérek, nem kell beoltani, semennyire nem értek hozzá.

2013. jan. 4. 17:56
1 2 3 4 5
 31/50 A kérdező kommentje:
Ezt hogyan állítsam be? Nem merem találomra elnyomkodni...
2013. jan. 6. 23:47
 32/50 anonim ***** válasza:

Ha bemész oda, akkor ott van hogy SATA/IDE winchester, CD/DVD meghajtó stb.

A CD/DVD meghajtó legyen a legelső helyen, azt meg a +/- gombok nyomogatásával érheted el.

A CD/DVD meghajtó legyen az első, a SATA/IDE meghajtó legyen a második helyen.

2013. jan. 6. 23:54
 33/50 A kérdező kommentje:

[link]

Itt csak ez van... +, - nyomkodasara csak csipog es nem csinal semmit... Hogyan tovabb?

2013. jan. 7. 00:04
 34/50 anonim ***** válasza:

Bocs, mint említettem neked más a BIOS-od.

Az F5 illetve az F6 nyomogatásával cseréld meg a két elsőt.

A Samsung legyen a második, a TSST corp a az első helyen legyen.

Ha megvan írj.

2013. jan. 7. 00:14
 35/50 anonim ***** válasza:
Ha ez megvan nyomj egy F10-et és miután kilépett a Bios-ból is újraindult tedd be a windows 7 DVD-t.
2013. jan. 7. 00:15
 36/50 anonim ***** válasza:
*nem is hanem és
2013. jan. 7. 00:16
 37/50 A kérdező kommentje:
Na megvan, bent van a cd de elsore nagyon fura hangja volt es kivettem, most meg nem volt fura hangja de semmi reakcio. :( Valamit elrontottam? Nem kellett volna kivenni? Olyan volt mintha rosszul lenne benne a cd de jol volt....
2013. jan. 7. 00:28
 38/50 anonim ***** válasza:

Csak felpörgött semmi baja.

Hagyd benne, mert csak akkor tudjuk meg hogy sikerült-e a beállítás.

Hagyd benne a DVD-t még akkor is ha sírni fog, és nézd meg hogy kér-e billenytűlenyomást, illetve bootol-e DVD-ről.

2013. jan. 7. 00:35
 39/50 A kérdező kommentje:
Semmi. Bootol?
2013. jan. 7. 00:38
 40/50 anonim ***** válasza:
Letölthettél volna inkább egy win7 loadert. Az kb egy 1-2 perces folyamat lett volna. :)
2013. jan. 7. 00:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!