Nem eredeti windows 7 fut a gépemen mit tegyek?
Figyelt kérdés
Kaptam egy laptopot, amire hamis windows 7 volt telepítve. Egy ideig úgy használtam, de nagyon zavart, és vettem egy eredetit. Beraktam a cd-t, mert azt mondták hogy nem kell aggódnom a fájlok nem fognak törlődni, de a gépem semmit sem csinál! Nem értem hogy mi a baja, és szeretném normálisan használni, mert nagyon zavarnak a hiba üzenetek és a fekete háttér. Normális válaszokat kérek, nem kell beoltani, semennyire nem értek hozzá.2013. jan. 4. 17:56
11/50 anonim válasza:
Ha semmit nem játszik le, akkor azzal van a gond. Vidd el szervízbe, vagy valaki hozzáértőnek, mert működő dvd lejátszó hiányában nem lehet win7-et telepíteni. Ha meg teljesen elromlott, akkor már 4-5000ft-tól lehet kapni. De lehet, hogy csak csatlakozási hiba.
12/50 A kérdező kommentje:
De az a furcsa hogy hallom hogy valamit csinál a cd-vel de utána meg semmi reakció..
2013. jan. 5. 12:21
13/50 anonim válasza:
Ha jó a lemez, és nem mutatja a sajátgépben, akkor szervízbe, vagy szakemberhez kell vinni, mert akkor ott nem szoftveres a hiba.
14/50 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm a segítséget :)
2013. jan. 5. 14:53
15/50 anonim válasza:
De lenne rá egy megoldás is.
Biosban van olyan hogy SATA, ACHI mód, ott kell átváltani, lehet hogy telepítés után visszaállították, ezért nem tudod telepíteni.
16/50 A kérdező kommentje:
Hú ebből semmit nem értettem. Hol, milyen mód? Hogy kell vissza állítani?
2013. jan. 5. 21:48
17/50 anonim válasza:
18/50 anonim válasza:
De ha az a gondod hogy nem tudod feltenni DVD-ről akkor tedd fel USB-ről.
19/50 anonim válasza:
Na sikerült?
A BIOS-t a DEL, vagy F2-vel hívhatod elő, ott nézd meg milyen módban van.
20/50 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám föltenni usb-ről? Írtam hogy nem érek hozzá, és az előző válaszokból kiindulva ez így nem túl esélyes. Elképzelésem sincs hogy hogy a bánatba kerülne a telepítő cd-m tartalma usb-re, ha be se olvassa a cd-t. Nyomkodom az F2-t, del-t, semmi.
2013. jan. 6. 01:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!