Hogyan szerezzek pénzt gépre?
Figyelt kérdés
F/16 lettem ma, inkább neten dolgozgatnék valamit, esetleg valami megbízható szerencsejátékos oldal, mit szóltok? YouTube csatornát nem akarok vezetni, nem tudom miről csináljak és nem is értem annyira, meg a gépem szar, hogy videókat rendereljek meg ilyenek.. szóval ha tudtok valami tuti tippet kérlek osszátok meg velem.2012. nov. 18. 17:23
1/9 anonim válasza:
hidd el nekem hogy neten egy fillért sem fogsz keresni...
2/9 A kérdező kommentje:
Csak van amivel lehet..
2012. nov. 18. 17:29
3/9 anonim válasza:
hidd el hogy nincs.
Én 19 éves vagyok, és még így se tudok pénzt keresni, majd pont te fogsz az interneten kattintgatásokkal...
4/9 A kérdező kommentje:
és az ilyen szerencsejátékos oldalak .. ? valami fogadásos / pókeres ?
2012. nov. 18. 17:42
5/9 anonim válasza:
Azoknál nagy a sansz hogy többet buknál mint nyernél. Meg elve 16 évesen részt sem vehetsz a játékba. Volt egy srác aki egy netes póker bajnokságon nyert egy halom pénzt, de kiderült h még nincs 18, és az egész nyereményt vissza vonták, mert részt se vehetett volna versenyen.
Látom úgy sem fogod nekem elhinni hogy neten kattintgatással nem lehet pénzt keresni.
Tessék ez az oldal könnyű pénz keresést ajánl. Kb 15-20 év kitartó kattintgatással ki is vehetsz 20.000Ft-ot. (ez a minimális összeg amit kiadnak.
6/9 anonim válasza:
Diákmunka szövetkezeteknél rengeteg munkából válogathatsz. Miért nem jó ez?
7/9 anonim válasza:
ezek a mai zöld fülű srácok azt várják hogy az ölükbe hulljon a semmit tevéstől a pénzt látszik itt tartunk 2012 !!
8/9 anonim válasza:
Neten keresni semmit? Faszt xdddd
Ott kerestem már kb 50 ezret.
9/9 anonim válasza:
megfogod magad a kis 16 éves testeddel és elmész segéd munkásnak !! lehet kubikolni , kőműveskedni stb.. Majd ott megedződsz aztán megtudod milyen keresni a pénzt .. NE ilyen öle hullós semmit tevést várjál .. tudsz járni ?? van két kezed ?? akkor takarodj vért izzadni !!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!