Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan szerezzek pénzt gépre?

Hogyan szerezzek pénzt gépre?

Figyelt kérdés
F/16 lettem ma, inkább neten dolgozgatnék valamit, esetleg valami megbízható szerencsejátékos oldal, mit szóltok? YouTube csatornát nem akarok vezetni, nem tudom miről csináljak és nem is értem annyira, meg a gépem szar, hogy videókat rendereljek meg ilyenek.. szóval ha tudtok valami tuti tippet kérlek osszátok meg velem.
2012. nov. 18. 17:23
 1/9 anonim ***** válasza:
hidd el nekem hogy neten egy fillért sem fogsz keresni...
2012. nov. 18. 17:24
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak van amivel lehet..
2012. nov. 18. 17:29
 3/9 anonim ***** válasza:

hidd el hogy nincs.

Én 19 éves vagyok, és még így se tudok pénzt keresni, majd pont te fogsz az interneten kattintgatásokkal...

2012. nov. 18. 17:33
 4/9 A kérdező kommentje:
és az ilyen szerencsejátékos oldalak .. ? valami fogadásos / pókeres ?
2012. nov. 18. 17:42
 5/9 anonim ***** válasza:

Azoknál nagy a sansz hogy többet buknál mint nyernél. Meg elve 16 évesen részt sem vehetsz a játékba. Volt egy srác aki egy netes póker bajnokságon nyert egy halom pénzt, de kiderült h még nincs 18, és az egész nyereményt vissza vonták, mert részt se vehetett volna versenyen.

Látom úgy sem fogod nekem elhinni hogy neten kattintgatással nem lehet pénzt keresni.

[link]

Tessék ez az oldal könnyű pénz keresést ajánl. Kb 15-20 év kitartó kattintgatással ki is vehetsz 20.000Ft-ot. (ez a minimális összeg amit kiadnak.

2012. nov. 18. 17:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Diákmunka szövetkezeteknél rengeteg munkából válogathatsz. Miért nem jó ez?
2012. nov. 18. 18:05
 7/9 anonim ***** válasza:
ezek a mai zöld fülű srácok azt várják hogy az ölükbe hulljon a semmit tevéstől a pénzt látszik itt tartunk 2012 !!
2012. nov. 18. 18:31
 8/9 anonim ***** válasza:

Neten keresni semmit? Faszt xdddd

Ott kerestem már kb 50 ezret.

2016. nov. 3. 15:56
 9/9 anonim ***** válasza:
megfogod magad a kis 16 éves testeddel és elmész segéd munkásnak !! lehet kubikolni , kőműveskedni stb.. Majd ott megedződsz aztán megtudod milyen keresni a pénzt .. NE ilyen öle hullós semmit tevést várjál .. tudsz járni ?? van két kezed ?? akkor takarodj vért izzadni !!!!!!!!!
2016. nov. 3. 18:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!