Hogy szerezzek pénzt?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok. Szeretnék egy kicsit nagyobb öszzeget keresni, de hogyan. A gyerekekre nemtudok vigyázni, mert arra nem érek rá.2012. okt. 22. 13:06
2/10 A kérdező kommentje:
Basszus már. Komoly válaszokat várok. Istenem az emberek olyan szánalmasaknéha.
2012. okt. 22. 13:20
4/10 A kérdező kommentje:
Igen azt én is sejtettem, de iskola mellett semmire sem érek rá. Kivéve szombat meg vasárnap de az a pihenő napok. Valahogy máshogy...?
2012. okt. 22. 13:24
5/10 anonim válasza:
Máshogy nem lehet, legalábbis kockázatmentesen nem.
6/10 A kérdező kommentje:
:( hát akkor mindegy
2012. okt. 22. 13:32
7/10 anonim válasza:
más is meg tudja oldani a diákmunkát suli mellett, de ha lusta vagy, akkor nem fog menni
8/10 A kérdező kommentje:
Nem az hogy lusta vagyok, hanem hogy suli után nekem még van tehendőm aztán meg mikor hazakecmergek végre van valamikor 7 óra is utána meg tanuljak végzek kb. 9-kór. Utána még mást is kéne csinálnom. Lefekszek 10 órakor. Aztán 5-kell kelnem. Nemtom, hogy mikor lenne így időm rá.
2012. okt. 22. 16:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!