Yoker kérdése:
S. T. A. L. K. E. R. Clear Sky -ban hogyan szerezzek sok pénzt?
Figyelt kérdés
78 ezrem volt de sajna kiraboltak és a pénzem levitték magukkal majd amikor a pokolra küldtem őket még mindig nem kaptam vissza a pénzem csak a cuccaim ... sok pénz kéne mert megakadtam és fejleszteni kéne meg kell új detektor is :/ valaki segítsen !2012. márc. 3. 18:05
1/2 anonim válasza:
Ha egy küldetéshez kapcsolódóan raboltak ki, akkor visszatöltöd azt az állást ahol még nem történt meg. Itt azt szokták tanácsolni, hogy költsd el az egészet ennél a pontnál, később úgyis megint lesz nálad elég.
Ha ezt nem tudod megcsinálni, akkor vagy mellékküldetéseket csinálsz ami pénzzel jár, vagy csak simán bejárod a területet, ellenségtől elveszed a tárgyakat, vagy képződményt keresel és eladod.
De ezt te is biztos tudod hogy működik a játék pénzszerző rendszere, más se tud jobbat mondani ezeknél.
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz !
2012. márc. 19. 18:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!