Hogy fedezik fel a countter- stike 1.6 teheccségeket?
Figyelt kérdés
Lehet én is mennék versenyezni híresek közé de hogy tudnak engem feldedezni és menyit kapnák ?2012. szept. 25. 12:04
1/6 anonim válasza:
Úgy, hogy le tudják írni, hogy tehetség:)
2/6 A kérdező kommentje:
leci értelmes választ írj amire kiváncsi vagyok !!
2012. szept. 25. 12:13
3/6 anonim válasza:
Öregem. Az ált .iskola 1-2 osztályába kéne neked elmenni.
Kisülne a szemem helyedbe. Az hogy az angol szavakat nem tudod leírni, az egy dolog. De, hogy egy magyar kifejezést sem, az már SZÉGYEN !!
4/6 A kérdező kommentje:
tudom véletlen a countert kétt t vel írtam de arra feleljetek már amit kéreztem ha nem tudjátok a álaszt ne írjatok !!
2012. szept. 25. 12:22
5/6 anonim válasza:
Fáj a kritika. Írj egy levelet a támogatóknak, hogy te nagyon jó vagy és nekik rád van szükségük. Lehetőleg nézd át ellenőrző programmal, mert azt hiszik, hogy valami gagyi bot írta a levelet és a kukában fog landolni.
6/6 anonim válasza:
kétt - két
léci - légyszi
kiváncsi - kíváncsi
kapnák - kapnék
Így. Hidd el, ha fel is fedeznek, ha így kommunikálsz velük, inkább keresnek mást.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!