Notebook, vagy táblagép?
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik jobb, iskolába kéne, internetre, szótár használatra.2012. szept. 21. 00:36
1/19 anonim válasza:
ha te bírod,hogy ha tele van ujjlenyomatokkal a képernyőd , akkor: táblagép
ha ez zavar,akkor :notebook
2/19 anonim válasza:
Én gomb mániás vagyok, úgyhogy a notebookot választanám. De Neked kell döntened.
3/19 A kérdező kommentje:
És, ha aksi, és memória szempontjából nézzük a dolgokat?
2012. szept. 21. 12:59
4/19 anonim válasza:
2. vagyok. Mivel nekem táblagépem nem volt, így arról nem tudok mondani semmit. A notebookommal nagyon megvagyok elégedve.
5/19 A kérdező kommentje:
Meddig bírja az akkumulátora, egy teljes feltöltés után?
2012. szept. 21. 14:27
6/19 anonim válasza:
Kb. 2 órát. 2. voltam megint.
7/19 anonim válasza:
8/19 anonim válasza:
Iskolába internetre kell és szótárnak?
Órán nem kell netezni, szótárnak meg felesleges.
Ha esetleg iskolai munkára kell mint dolgozat írás, akkor meg a táblagép kiesik.
9/19 A kérdező kommentje:
Akkor pontosítok, az iskola az igazából egyetem, és kell az internet, és a szótárprogram is (konkrétan longman, vagy Oxford).
2012. szept. 22. 11:16
10/19 Komplikato válasza:
Netbook vagy Sub-notebook (kis képernyő) a billentyűzet miatt. Azért a szótár programoknak nem árt utánanézni milyen OS alatt futnak, mert egy igazi windowsos táblagép elég drága ám, az androidos/iOS gépeken meg nem biztosan fog menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!