Szerintetek mit vegyek az egyetemre? Laptop vagy IPad?
Figyelt kérdés
Debrecenbe mérnökinfo szakra vettek fel. Oda kellene vagy laptop vagy IPad. Nem tudom, hogy a kettő közül melyiket válasszam.2012. júl. 25. 13:32
3/8 anonim válasza:
Hát, hallod, ha így akarsz te informatikus lenni... tegyél fel az Ipad-re egy linuxot, írd meg rajta a kötelető programokat, tedd fel rá a tervezőprogramokat, amik winfoson futnak, és persze írj meg rajta negyven oldalas beadandókat, sok sikert hozzá!
4/8 A kérdező kommentje:
akkor a gyengébbek kedvéért úgy kérdezem, hogy csak jegyzetelésre kell használni gépet, és adnak gyakorlaton asztali pc-t vagy a saját gépedet kell használni gyakorlatra is. Mivel IPad-et csak jegyzetelésre meg netezésre vennék. Köszönöm a kedves hozzászólást!
2012. júl. 25. 15:23
5/8 anonim válasza:
Laptopon gyorsabban lehet irni mint iPaden.
6/8 anonim válasza:
Ja, csak a beadandókat, meg kötelező programokat nem gyakorlaton kell megírni, azért meg gondolom, nem fogsz napokig benászkálni a kabinetbe, és üres termekre vadászni, de, ha mégis, hát egészségedre. //harmaddéves mérnök informatikus
7/8 anonim válasza:
Szerintem is inkább laptop ha esetleg nem megy mondjuk egy programozási anyag akkor otthon tudsz rajta gyakorolni meg amugy is árban majdnem ugyanott vannak és egy windowsos laptop sokkal jobb minden szempontból deha csak jegyzetelésre kell akkor elég lehet egy ipad is mivel az sokkal könnyeb de én nem ajánlom egy laptop minden szempontbóljobb de vannak ilyen netbook-ok is azok nagyábol egy tudással rendelkeznek egy ipadel csak sokkal olcsóbbak ha gondolod gugliz rá.
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!