1/3 anonim válasza:
Ez az oldal egy kalap sz*r, és a kalap ebben az esetben egy hatalmas cilinder.
2/3 anonim válasza:
Tucat blog. Persze mint minden személynél itt is van valami egyediség(gondolom) a blogban, de kissé üres is, meg számomra érdektelen infókkal van töltve. Persze a blog írójáról(rólad) szart se tudok, és megmondom az őszintét nekem a posztokból se derül ki sok. Így, hogy nem ismerem a személyiségedet, túlságosan jó képet nem tudok formálni. Persze ha valami olyasmivel töltenéd ki ami kíváncsivá teszi az embered komolyabban a személyiséged iránt lehet több "követőd" lenne. Persze mint írtam így is van benne némi egyediség, de nem tűnik ki.
Azt még teszem hozzá, hogy ez erőteljesen személyes vélemény, szóval ha valaki ezzel nem ért egyet amit írtan nem baj, különbözőek vagyunk :)
3/3 anonim válasza:
Sajnos azt vettem észre, mint nagyon negatív és nem értékeli mások munkáját. Szerintem egyáltalán nem rossz, csak azt döntsd el, hogy napló szándékkal írod magadnak, vagy az a cél, hogy mások számára is érdekes legyen, mert akkor írhatnál részletesebben is kicsit. Egy idegen számára szimplán az, hogy megvetted a sulis cuccokat nem érdekes információ. Írj az érzéseidről, arról, hogy mit gondolsz a világról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!