Miért változtatta meg a blogom hátterét is a HTML kód?
Összehoztam a második bejegyzésben található HTML táblázatot, és kódokkal színeztem, stb. Azonban, amikor közzétettem, a bejegyzéseim két oldalán lévő szürke háttér teljesen eltűnt. Amíg közzé nem tettem a második bejegyzést, így nézett ki a blogom: [link]
Nagyon hálás lennék, ha valaki tudna segíteni, hol rontottam el a kódban, amiért ez lett. Nem szívesen kezdeném teljesen elölről a képek belinkelgetését meg mindent. :(
Csináltál egy ilyet a táblázatnál, amivel felülírtad a korábbi body beállítást: (szerintem ez eleve nem szép megoldás, de gondolom ilyen lehetőségek vannak blogspot-on)
body {
background: #ffffff; //viszlát háttérkép, éljen a fehérség
margin: 0;
padding: 20px;
line-height: 1.4em;
font-family: tahoma, arial, sans-serif;
font-size: 62.5%;
}
Ha a táblázathoz fontosak ezek a beállítások, akkor azt ahhoz add meg és nem az egész oldalhoz...
U.I.:
A Html kód azért tudta megváltoztatni az oldalad külsejét, mert CSS kódokat is tartalmazott, amik az oldal külsejéért felelősek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!