Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Az apple miért hiszi azt,...

Az apple miért hiszi azt, hogy a túlárazott, trendi termékeivel megváltja a világot?

Figyelt kérdés

Annyira tolja mindenki, hogy az alma annyira jó...hát nem vettem észre tapasztalatok alapján. A kompatibilitási problémákról nem beszélnék, mert gondolom ezt mindenki tudja (de az, hogy egy osx-en generált pdf-et ne lehessen rendesen összefűzni, és még a nyomda is szenvedjen vele az sok). Kaptunk egy csodásan csodás apple munkaállomást stúdiónkba. Na majd ezzel megváltjuk a világot. Aha...a giccsaprádés csicsás baromságaikkal sikerült olyan lassú oprendszert csinálni, mely munkára teljesen alkalmatlan. Ha megnyitok egy nagy felbontású képekkel teli mappát, akkor a giccsparádés megjelenítő miatt egyszerűen nem tudom azt kivárni, hogy a thumbnailek megjelenjenek. Átkell mennem egy pc-re, ott gyorsan megnyitnom, kiválasztanom a használni kívánt képet és visszaülnöm a machez (ezalatt a mac még szépen csicsásan egyesével tölti be a képeket).

Ha lefagy, akkor nagyon...és úgy, hogy nem tudom kikapcsolni, se újraindítani!!!! Be kell másznom az asztal alá és kihúzni az 230-ból - ez meg mi????

A csodás optikai meghajtója annyira frankó, hogy van amikor nem adja ki a lemezt. Mivel csak egy lyuk tátong ugye a gépen, ezért a bentragadt lemezt úgy tudom kivenni, hogy lekapom a gép szélét, és kiszerelem azt a fost - ez mi a xar?????

Komolyan ez lenne a nagy almamánia? 8 fős irodában ülök, de eddig 2 kollégám küldte vissza az iphoneját, mert használhatatlan.

Végezetül...könyörögtem, hogy kaphassak egy windowsos gépet. Kaptam.

Elhiszem, hogy amiért drága, jó vele villantani. De ne istenítsünk már egy olyan konstrukciót, ami munkára alkalmatlan, elavult és funkciószegény. Vélemények?

2012. aug. 8. 12:38
1 2
 11/12 anonim válasza:
Informatikus...LOOOOOL
2012. aug. 9. 11:57
 12/12 anonim ***** válasza:

Én Weblapszerkesztő és az ehhez tartozó grafikával szeretnék foglalkozni. Egyik barátomtól kölcsönkértem a Mac mini gépét hogy kipróbálhassam erre a célra hogy a későbbiekben milyen gépet vegyek, kb 2-3 napig volt nálam. Mivel ő fotós neki is tele volt a gépe nagy felbontású képekkel. Semmi ilyet még csak halványan sem tapasztaltam amit leírtál, úgy átlagban 4-szer gyorsabban nyitott meg mindent mint egy ennél erősebb pc. Ez nem csak az én tapasztaltam, hanem a környezetemben rengeteg Apple használó (kb.: összességében 100 Apple termékkel lehet számolni)

Ha valóban fent áll ez a probléma, akkor inkább az Apple ingyenes számát kellene hívni. Valamint ez amit leírtál nem kérdés, csak egy sima Apple fikázó bejegyzés. "8 fős irodában ülök, de eddig 2 kollégám küldte vissza az iphoneját, mert használhatatlan." Lol. Komolyan, ennek mi köze van az egészhez amit leírsz. Azon se csodálkoznék ha kamu """kérdés""" (sima fikázás) lenne.

2012. aug. 9. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!