Az apple miért hiszi azt, hogy a túlárazott, trendi termékeivel megváltja a világot?
Annyira tolja mindenki, hogy az alma annyira jó...hát nem vettem észre tapasztalatok alapján. A kompatibilitási problémákról nem beszélnék, mert gondolom ezt mindenki tudja (de az, hogy egy osx-en generált pdf-et ne lehessen rendesen összefűzni, és még a nyomda is szenvedjen vele az sok). Kaptunk egy csodásan csodás apple munkaállomást stúdiónkba. Na majd ezzel megváltjuk a világot. Aha...a giccsaprádés csicsás baromságaikkal sikerült olyan lassú oprendszert csinálni, mely munkára teljesen alkalmatlan. Ha megnyitok egy nagy felbontású képekkel teli mappát, akkor a giccsparádés megjelenítő miatt egyszerűen nem tudom azt kivárni, hogy a thumbnailek megjelenjenek. Átkell mennem egy pc-re, ott gyorsan megnyitnom, kiválasztanom a használni kívánt képet és visszaülnöm a machez (ezalatt a mac még szépen csicsásan egyesével tölti be a képeket).
Ha lefagy, akkor nagyon...és úgy, hogy nem tudom kikapcsolni, se újraindítani!!!! Be kell másznom az asztal alá és kihúzni az 230-ból - ez meg mi????
A csodás optikai meghajtója annyira frankó, hogy van amikor nem adja ki a lemezt. Mivel csak egy lyuk tátong ugye a gépen, ezért a bentragadt lemezt úgy tudom kivenni, hogy lekapom a gép szélét, és kiszerelem azt a fost - ez mi a xar?????
Komolyan ez lenne a nagy almamánia? 8 fős irodában ülök, de eddig 2 kollégám küldte vissza az iphoneját, mert használhatatlan.
Végezetül...könyörögtem, hogy kaphassak egy windowsos gépet. Kaptam.
Elhiszem, hogy amiért drága, jó vele villantani. De ne istenítsünk már egy olyan konstrukciót, ami munkára alkalmatlan, elavult és funkciószegény. Vélemények?
Bár rühellem az Applet úgy ahogy van és a termékeit is csak túlárazott vackoknak tartom, azért ennyire nem lehet rossz a helyzet.
Itt azért biztos közrejátszott valamilyen felhasználói dolog is.
Ha úgy ülsz le valami elé, hogy az sz*r akkor az is lesz neked.
Szóval mély levegő és menj vissza dolgozni. :)
gondolom alacsony költségvetés miatt valami 5 éves apple hez volt szerencséd vagy még több...
amugy hát ez van aki apple "pc" t használ az minden mást is csak apple töl használjon
Az Apple nem akarja megváltani a világot.
Az Apple a túlárazott trendi cuccaival meg akar gazdagonni a hipsterekből.
Ennyi.
Nem vagyok Apple hívő, de :
Néhány dolgot, de talán a legfontosabbat kihagytad a leírásodból.
Hány éve használsz Windowsos rendszereket, és mióta használod az OSX-es gépet?
Lehet, hogy nem túl régóta, és nincs minden úgy beállítva rajta ahogyan azt szeretnéd használni.
Mennyire ismered annak a programnak a használatát amit megnyitottál?
Ne 1-2 hónap, esetleg rövidebb használat után írjunk már véleményt egy termékről. Ha fontos a munka akkor nem az új gépen kellene elvégezni, hanem párhuzamosan a régin is. Ha pedig már tisztában vagyunk az új gép lehetőségeiben, és megfelelően tudjuk használni, a régit még akkor is célszerű a régi rendszerből 1-2 példányt megtartani tartaléknak (ha már fizettünk értük).
Ha informatikus vagy akkor valamennyire tisztában kellene lenned a géped "erejével" és "tudásával". Így fel kellet volna tudnod mérned, hogy az adott Apple készülék a használat miatt vagy esetleg a hardware miatt rossz. Ha az utóbbi akkor miért nem szóltál megfelelő helyen, hogy hibásan működik.
Egyszerűbb valamit sz@rnak, használhatatlannak titulálni, mint először utána járni, hogy ténylegesen miért csinálja azt amit éppen csinál, még akkor is ha lassan, vagy rosszul.
De még mindig nem válaszoltál mióta használtad az OSX-et, de most már ne is válaszolj. A melledet döngetve, hogy informatikus vagy, biztos néhány év használatot válaszolnál.
3 év mért nem régi? apple nem gyárt mindég új gépeket?
csak mert pc nél már 1 éves gép is néha elmaradottnak számít ami pedig akkor közép-felsö kategóriás volt...
Station azt irod hát már enyiböl is olyan selytésem van hogy olyan gép amivel a munkásokat kinozák (gyártótók függetlenül) na de hát ilyen a világ...
9. vagyok, egy kérdésem maradt, vagyis kettő.
-Milyen géped van és melyik OS van rajta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!