Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hogyan írjak ki psx játékokat?

Hogyan írjak ki psx játékokat?

Figyelt kérdés
Van egy ps1em, amit csippelve kaptam, és mivel játékokat már nem gyártanak hozzá, a használtan vételen(amit nem szeretnék) már csak az írás lehetséges. Hogyan kéne kiírnom cd-re a játékokat hozzá? Milyen programmal, hogyan, milyen fájlt? Válaszolóknak előre is köszönöm, zöld pacsi jár a válaszolóknak.

2012. júl. 26. 10:29
 1/4 Pj0tr ***** válasza:

Pedig sajnos továbbra is az javasolt, hogy ha valamilyen terméket szolgáltatást igénybe veszel, akkor bizony fizetni kell érte.

Vagy esetleg az internetért nem fizetsz? Ott sem kapsz semmi megfogható terméket.

2012. júl. 26. 12:07
 2/4 A kérdező kommentje:
Figyu, én értem ezt, és én is teljesen a warez ellen vagyok, minden megveszek, ha van demója kijátszom és az alapján döntök, de mivel ez nem ps2, amit még gyártanak, és játékok is vannak rá, vagy használtan lehet megvenni különböző oldalakról, próbáltam is de a játékok java része olyan karcos volt(mármint a cd) hogy nem mertem megvenni.
2012. júl. 26. 13:46
 3/4 Pj0tr ***** válasza:
És van értelmes játék ami még bejön PS1-es? Mert azok már biztosan nem olyan brutálisan szépek mint a mai konzol játékok. Na mindegy. Én PC párti vagyok úgyhogy max ennyivel tudok hozzájárulni a dologhoz: [link]
2012. júl. 26. 15:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Igen van, az a konzol sokkal tovább bírja mint a mostaniak, és attól hogy régi még nem rossz. Nem a grafika teszi a játékot. Ezt én is be tudtam írni, és amit találtam azokkal elcsesztem 2 cd-t de már mindegy.
2012. júl. 26. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!