Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Hiba a rendszer betöltésekor?...

Hiba a rendszer betöltésekor? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Ezt írta ki a gépem, miután újraindult egy hiba után.Tanácstalan vagyok.14 éves géphez nem értő lány várja segítségeteket.köszi
2012. jún. 19. 10:53
 1/5 anonim válasza:
Ments le mindent a gépedről és ragd újra !Még csak 11 vagyok de windowsokat telepítek!
2012. jún. 19. 10:57
 2/5 MaXXeGee ***** válasza:

a gép bekapcsolása után nyomkodd az F8 billentyűt, amíg elő nem jön egy rendszerindító menü, ahol kiválaszthatod, hogy milyen módban indítsd a gépet.

itt kiválasztod, hogy: Legutolsó helyes konfiguráció(Legutóbbi működőképes beállítások betöltése).

Reméljük, ennyi elég lesz neki.

Ha nem. akkor ugyanezzel a módszerrel indítod a gépet, a csökkentett módot választod, elindul a windows egy furcsa kinézetű (csökkentett) verzióban. A start menü, minden programjából, kiválasztod a kellékek menüpontot, azon belül a Rendszer-visszaállítás menüpontot, követed a lépéseket, és visszaállítod a gépet egy olyan időpontra, amikor legutóbb biztosan működött :)

2012. jún. 19. 10:57
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Nem reagál az F8 ra sem, próbáltam. Nem jelentkezik be...ennél a szövegnél leáll...
2012. jún. 19. 11:05
 4/5 MaXXeGee ***** válasza:

USB billentyűzeted van?

Mert akkor be kell kapcsolni az usb billentyűzet támogatást dos módban., ezt a biosban tudod megtenni (telepítéshez is kelleni fog)

USB Keyboard vagy USB LEGACY SUPPORT ezeket keresd, és enabled állásba tedd.

2012. jún. 19. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:
sajnos mincs...
2012. jún. 19. 16:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!