Ubuntu 12. 04 wifi probléma, hardverileg kikapcsolva? Mobilnet?
Lehet hogy hülyeséget írok, de giggolo-val kezelheted az eszközöket.Kapcsolódás - leválasztás.
De mindenképpen telepítsd újra.
Egyáltalán van rajta hardveres kapcsoló? Eleinte nekem sem kezelte rendesen, de most már egész jó. Leírom a trükköket, amikkel nekem sikerült a hibákat megkerülni:
(1) Ha lekapcsolom és fel, akkor a felkapcsolást nem veszi észre újraindításig.
(2) Hibernálás, sleep után felébredve letiltva marad a wifi újraindításig (de talán ezt is sikerült valahogy megjavítani). Olyan is volt, hogy belefagyott a hibernálásba vagy sleepbe, ha nem választottam le előtte a wifiről.
(3) Eleinte nem is kezelte a hardveres kapcsolót. Ha Windows alatt lekapcsoltam, Linuxon sem volt wifi és vissza sem tudtam kapcsolni. Újra Windowszal kellett elindítani, felkapcsolni, akkor már a Linux is tudott kapcsolódni.
Igen,sajnos nincs hardveres kapcsolo csak fn+f2 ami nem jó linuxon. Szóval azt csináltam h feltettem egy xp-t majd ottrámentem h bekapcsolás és utána most feltettem azz ubuntu-t. De sajnos lassú az ubuntu. Azthittemsokkal gyorsabb lessz. 6-7 mp bekapcsolás utánamire megnyitja böngészőt. elégdurva....
Köszönöm a válaszokat. Még esetleg ha van valami teljesítmény növelő dolog? valamit kikapcsolni vagy ilyesmi? Bejelentkezés elött mindig ubuntu 2Dre állítom, ezt tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!