Mi baja lehet a gépemnek?
Nemrég elment a gépemben az alaplap. Bekapcsolás után azonnal leállt. Onnan tudom biztosan hogy voltam szervizbe vele, énis alaplapra vagy tápra saccoltam. Még lehetett kapni egy AMD Sempron tipusu processzorra alaplapot, megis lett rendelve, egy ASROCK K8NF3-VSTA. Rendeltem 512MB RAM mellé + 1GB DDR1-es ramot. Megkaptam, összeszereltem, tökéletesen működött másfél napig, aztán egyszercsak amikor telepíteni akartam rá egy játékot, és húzta magának a frissítéseket (Company of Heroes Tales of Valor) elment a kép, hiába mozgattam az egeret, nyomtam a billentyűt, semmi! Kikapcsoltam hosszan tartottam a bekapcsologombot es kikapcsolt. Azóta amióta beakarom kapcsolni: Bekapcsol, minden ventilátor megy, se kép, se sípolás, nem jön be semmi! Gondoltam hogy az alaplapra csatlakozo kabelokkal van gond szerelgettem alaplapi könyv szerint mindent rákötöttem (PWR SW, RESET SW stb).
Szóval az alaplap zsírúj én a merevlemezre vagy tápra saccolok. A merevlemez már 6000X ujra lett formázva. Jah és már régebben is csinalt ilyet amikor még nem ment el az alaplap hogy csak ugy fogta magat nos elment a kép aztán semmi!
Előre is köszönöm a segítséget :S
Jesszus, isten őrizz hogy a zsíruj alaplap tönkremenjen :S
Hogy milyen a tápom? Valami szerencsétlen 350W-os Deer vagy mi az isten.
Egyébként ilyen a konfigom:
350W táp
Asrock K8NF3-VSTA alaplap
AMD sempron 3100+ 1,8ghz
1,5 GB RAM (1x512mb, 1x1GB)
Geforce 6600GT 128mb DDR3 AGP
40GB HDD
köszöntem a válaszokat. Majd elviszem haverom gépébe nos letesztelem a dolgokat.
Deer = Kuka
Hulladék minőségű táp, vegyél valami normálisat! FSP, Chieftec, Corsair vagy valami hasonlót.
Én már csak azért sem vennék Deer tápot, mert rá van írva:
"Manufactured by Deer" - és akkor elképzelem, ahogy a szarvasok tápegységet raknak össze... :P
Hát marha jó, a legnagyobb stíl hogy ez a "deer hulladék" táp már több mint 10 éves nem vicc még az előző illetve előző előtti gépemből maradt fent amit kicsinyenként tunungoltam es ujitgattam. :D
Eléggé félek attól hogy megölte ez a szar az uj alaplapot :S
Ugyanazt csinalja mint az utóbbival amit megölt, bekapcsolom, azt semmi reakcio :"(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!