Mi baja lehet a gépemnek, van-e rá valami megoldás (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
A gépem mostanában azt csinálja, hogy ha pl.: játszom a gépen, vagy online filmet nézek, vagy valami komolyabb programot elindítok, pár másodperc után bejön egy fekete vagy fehér képernyő a hangszóróm meg elkezd búgni és csak újraindítással lesz újra jó a gép. Először arra gondoltam, hogy a hűtéssel van baj, de alapból 3 venti van a gépembe + 1 a procin, +1 a vidikártyán.Por sem lehet probléma, mert nemrég az egész gépemet szétszedtem és kipucoltam, de nem lett változás. Segítséget előre is köszönöm!2012. ápr. 7. 07:43
1/3 anonim válasza:
Véletlenül se írd le, hogy milyen gép, majd találgatunk.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazad van lemaradt.Úgyhogy pótolom!
Processzor: AMD Phenom II X4 952 Processor 2.80 GHz
Ram: 4Gb RAM
Videókártya: ASUS Ati radeon HD 5770 1Gb GDDR5 Cucore
Alaplap: Gigabyte ultradurable 3 motherboard MA790X-UD3P , DDR2
Ház: Thermaltake v9
2012. ápr. 7. 07:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!